Luk

OB-helt: Viste kritikerne vi kan spille fodbold

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

OB - AaB 2-1
Superligaen Grundspil
41' 0-1 Jakob Ahlmann
79' 1-1 Sveinn Aron Gudjohnsen
87' 2-1 Mikkel Hyllegaard

OB's Mikkel Hyllegaard kom på banen og afgjorde kampen for OB, som fredag vandt 2-1 over AaB. Den sejr luner efter en sløj periode i det fynske, mener han.

OB var længe på vej mod et nyt nederlag, da AaB var foran 1-0 i Odense med godt et kvarter igen fredag aften.

Men OB-træner, Jakob Michelsen, sendte Sveinn Aron Gudjohnsen og Mikkel Hyllegaard på banen, og de to scorede til 1-1 og 2-1, hvorfor OB skabte kontakt med målsætningen om top seks, inden de resterende kampe i runde 11 spilles.

OB havde inden kampen været i en sløj stime med masser af kritik, og derfor var det rart at få vendt skuden med en sejr, mener matchvinderen Mikkel Hyllegaard.

- Sejren betyder sindssygt meget. Først og fremmest gik vi ud og beviste, at vi godt stadig kan spille fodbold. Det har vi selv vidst hele tiden, men der har været en masse, som har været i tvivl, siger han og fortsætter:

- Men at vi gik ud og viste, at vi kan spille fodbold, både for kritikerne og vores egen skyld, det gør sgu også, at vi får endnu mere tro på det og stadig ser op i tabellen.

Hyllegaards afgørende scoring faldt i det 87. minut, da han blev stukket afsted af Issam Jebali. Lynhurtige Hyllegaard havde dog noget vej til målet, og der nåede at gå flere tanker gennem hovedet, inden han køligt udplacerede Jacob Rinne i AaB-målet.

- Der gik sindssygt mange tanker igennem hovedet. Det gør der, når man har så meget tid, som jeg havde på den friløber. Jeg tænkte over, hvor den skulle sættes henne, og det fik jeg gjort, siger han og glæder sig over, at han fik vist sig frem, da det har været sparsomt med spilletid i sæsonens løb:

- Det er ikke meget spilletid, jeg har fået i denne sæson, det var super fedt at komme ind og vise, at man stadig er varm i en kamp, hvor det betyder super meget.

Om indhoppet kvalificerer ham til en startplads i næste runde mod FC Midtjylland, har han svært ved at vurdere.

- Jeg ved det ikke, men altså, hvad skal man ellers gøre end at gå ind og score i sådan en kamp her. Jeg håber selvfølgelig, men lad os nu se.

21-årige Hyllegaard har været i OB under et år, da han skiftede fra Danmarksserie-klubben SfB-Oure FA i december sidste år.

I denne sæson har Hyllegaard nettet en gang i 10 kampe. Han er startet inde i en kamp – det var mod FC Midtjylland, hvor han blev pillet ud i pausen.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 28. januar
Onsdag 27. januar