Luk

OB kan afgøre det selv: Møder konkurrenterne

| 3F Superliga | 6 kommentarer

Infoboks

OB - Randers FC
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 2,70 3,30 2,60
Oddset 2,80 3,25 2,60
bet365 2,70 3,30 2,60

OB-træner Jakob Michelsen hæfter sig ved, at holdet selv kan afgøre, om de indfrier målsætningen om top-seks, da de møder konkurrenterne i de kommende runder. 

Der resterer fem kampe for OB i grundspillet, hvor fynboerne kæmper for at komme ind i top seks og med i mesterskabsspillet. 

I de fem kampe hedder modstanderen Randers, SønderjyskE, Vejle, Brøndby og AaB, og det passer cheftræner Jakob Michelsen godt, da holdet dermed selv kan afgøre egen skæbne.  

-  I fire af de fem sidste kampe møder vi vores direkte konkurrenter, som også kæmper for at kvalificere sig til mesterskabsspillet, så vores chancer er stadigvæk rigtig fine. 

- Vi tror altid på, at vi kan vinde den næste kamp, og med det kampprogram, vi har i vente, er det op til os selv, om vi skal kvalificere os til mesterskabsspillet. 

- Der venter os en spændende periode med et komprimeret kampprogram, der byder på fem kampe på 14 dage, så der håber jeg da også på, at vi får endnu flere folk tilbage på træningsbanen, siger Jakob Michelsen til ob.dk. 

OB  ligger nummer syv med tre point op til SønderjyskE på sjettepladsen. 

 

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

bothorsen 19:04          
Jamen det hjælper jo ikke noget, når det ikke lykkedes at lave en taktik, der kan føre frem til scoringer.

De har købt Okosun til at være den stærke i luftspillet, og så lader man i stedet ham være et af omdrejningspunkterne i spillet på jorden med fødderne. Og der er han i bedste grad en middelmådig SL spiller.

I kampe mod FCM, Horsens og Lyngby lader man sig selv gå med til en ren slåskamp i stedet for fodboldkamp. Og der taber OB altid. Det samme vil i hvert fald ske mod Sønderjyske. Se kampen mod Horsens - det var 90 minutter med frispark og kamp på kroppen. Og hvad gør OB? Går med på den og taber alt. De var jo ikke i nærheden af at dominere på midtbanen i den kamp, hvilket boldspillerne i OB burde have gjort.

Og i forsvaret stiller man sig med 7 mand i feltet når modstanderne spiller rundt ude på midten af OBs bane. Hvorfor helvede nøjes de ikke med 4 og lader være med at stå så lavt?

Gang på gang skal man også se eksempelvis Tværskov - som er en af dem der gør det oftest - gestikulere med at tage det roligt og spille rundt. Nej, nej og atter nej! Der skal noget vildskab på banen, noget "nu skal jeg fandme selv klare det her". Og det er absolut ikke det samme som at lave 20 frispark på Horsens, som de så kan spilde et par minutter på hver af dem.

Jeg er så mega træt af at se det alibifodbold, som OB har spillet under Michelsen. Det kan simpelthen ikke gå for langsomt med at få ham på porten. Han har i den grad spillet fallit.
bruger 129788 20:02          
det er så meget spot on.....ob i en fucking nøddeskal
goooooool 22:37          
Som OB spiller nu, og har gjort i lang tid, kommer de ikke til at afgøre noget selv. Ingen spidskompetencer eller hurtigt flow i spillet, og dertil kommer mangel på vildskab og sejrsvilje.
FremadFynbo 07:13          
Slut godt af Michelsen, please! Og så trænger vi ellers til friske øjne og ideer.
Jan.W 10:45          
Glem nu alt om top 6
Gshock 12:49          
Det er snart den samme sang sæson efter sæson. Sandsynligheden for at vinde euro jackpot er bedre end at se OB vinde 2 kampe i træk.
At spille uden for top 6 er iøvrigt dødsygt. Jeg vil snart hellere se OB spille første division i stedet for bunden af superligaen.
Lørdag 27. februar