LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

OB køber store Tingager

| Superligaen | 21 kommentarer
OB køber store Tingager
Foto: Fotograf: OB

Infoboks

Herlev - Holbæk
Danmarksserien Pulje 1 (20/04)
NordicBet 2,75 3,60 2,12

Se Manchester City - Tottenham

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
OB har købt den 22-årige og næsten to meter høje stopper Frederik Tingager, der har fået en aftale frem til sommeren 2018.

OB har i efteråret testet den 22-årige stopper Frederik Tingager, og han er nu købt fri af Holbæk og udstyret med en kontrakt, der gælder til sommeren 2018.

- Frederik Tingager er en spiller, som vi har fulgt i efteråret - dels i hans kampe for Holbæk, men også i forbindelse med en prøvetræning i november.  Vi ser et stort potentiale i ham, og han er en meget talentfuld spiller, som vi glæder os til at videreudvikle, for vi er overbevist om, at han med tiden vil kunne gøre sig gældende i Alka Superligaen, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen til ob.dk.

- Det er en stor mulighed for mig, og jeg glæder mig utroligt meget til at træne på et højt niveau hver eneste dag. OB er en stor klub, og jeg er blevet taget rigtig godt imod. Det er en ung trup med en god blanding af talent og rutine, og det glæder jeg mig til at blive en del af.

- For at blive bedre skal man træne med spillere, der er på et højere niveau end én selv, og jeg skal selvfølgelig vænne mig til tempoet og generelt udvikle mig endnu mere. Men jeg er vant til at arbejde hårdt for at nå mine mål, så jeg er sikker på, at jeg nok skal gribe chancen, når den kommer, supplerer Tingager.

Tingager har spillet mere end 100 kampe for Holbæk.

Se Manchester City - Tottenham Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

21 kommentarer

obmg 09:18          
Alt afhængigt af prisen er det en interessant, relativ ung spiller der kan bidrage med noget tiltrængt fysik i midterforsvaret ... meeeen lad os nu ikke lade som om at han er løsningen på vores defensive problemer, for der skal alligevel noget mere til end et stort skrummel fra et 2. divisions hold!
badazz 09:21          
meeeen lad os nu ikke lade som om at han er løsningen på vores defensive problemer, for der skal alligevel noget mere til end et stort skrummel fra et 2. divisions hold!
IU de kampe hvor vi falder sammen, der kan det vist ikke blive meget værre :)
Rasmus 09:47          
Hvis man render rundt som spiller i 1. eller 2. divison og ikke er blevet tilbudt en kontrakt af OB, må man godt nok føle sig lidt forbigået.
2.0 10:29          
"... næsten to meter høje". Han er faktisk hele 204 cm.
quaz 12:09          
Alt for stor og klodset. Hvor mange forsvarsspillere og fodboldsspillere i generel forstand ser man over eller tæt på 2 meter på højeste niveau?
stanislawski 12:23          
En vaklende defensiv i Suppen, skal nok ikke forstærke sig med en høj sekunda spiller og regne med det giver resultat? Men måske han er den nye Eddie Gomez?
Lørdag 20. april
Fredag 19. april