Luk

OB-midt afgjorde generalprøve fra pletten

| Træningskampe | 0 kommentarer

Infoboks

OB - HB Køge 2-1
Træningskamp
45' 0-1 Mark Gundelach
52' 1-1 Jens Jakob Thomasen
57' 1-1
59' 2-1 Jens Jakob Thomasen

Jens Jakob Thomasen scorede begge mål på straffespark, da OB onsdag besejrede HB Køge med 2-1 i en træningskamp.

I opstarten har OB slået Esbjerg, delt med SønderjyskE og tabt til Randers, og onsdag gjaldt det fynboernes sidste testkamp før Superliga-premieren i næste uge.

Her fik Jakob Michelsen og co. besøg af HB Køge, og kampen skulle få en særdeles livlig start.

HB Køge-bomberen Martin Koch Helsted var tæt på et tidligt føringsmål, mens OB's Max Fenger var det samme, men for sidstnævnte stod stolpen i vejen.

Trods pænt med chancer lignede det længe, at første halvleg skulle slutte uden mål, men i halvlegens sidste minut smækkede Mark Gundelach bolden op i krogen og sendte således HB Køge foran med en forrygende scoring.

Derfor var OB nede med en enkelt fra anden halvlegs start, men det fik fynboerne hurtigt lavet om på.

Efter en god håndfuld minutter fremtvang den unge OB-back Rasmus Nissen nemlig et straffespark, som Jens Jakob Thomasen tog sig af, og så var der balance i regnskabet.

HB Køge blev kort efter præsenteret for et rødt kort, da Eddi Gomes kom for sent i en tackling på Mads Frøkjær, men gæsterne fik lov at sætte Oliver Sonne ind i stedet.

OB pressede på, og efter en lille time skaffede hurtigløberen Mikkel Hyllegaard endnu et straffespark, og så blev Jens Jakob Thomasen dobbelt målscorer fra ellevemeterpletten.

Kampens bød på flere chancer, men ikke flere mål, så OB vandt generalprøven før Superliga-premieren med 2-1 over HB Køge.

Mens OB tager hul på forårssæsonen med en hjemmekamp mod Lyngby om præcis en uge, må HB Køge vente yderligere ti dage, inden de møder Hobro i første forårsrunde af 1. division.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 9. marts
Mandag 8. marts