Luk

OB møder DS-hold efter Næstved-skuffelse

| Sydbank Pokalen | 10 kommentarer

Infoboks

Ballerup-Skovlunde - Næstved Boldklub 4-3
Sydbank Pokalen
118' 0-0 Abdoulai Njai

Næstved skød med løst krudt og tabte til sidst i straffesparkskonkurrence mod Danmarksserie-holdet Ballerup-Skovlunde. OB venter på Ballerup-Skovlunde.

Nedrykkerne fra sidste sæson i 1. division Næstved skulle tirsdag i aktion i Sydbank Pokalen, da man var storfavorit mod Danmarksserieholdet Ballerup-Skovlunde, der som lavest rangerende hold tog imod.

Værterne kom til kampen med en optur i bagagen, da man senest havde slået Avedøre, mens Næstved inden kampen var ubesejret i sæsonen, hvor man er nummer to i 2. division.

Fra kampens start var Næstved dominerende, men Ballerup-Skovlunde forsvarede flot, og det gjorde det altså svært for gæsterne at trænge igennem.

De undertippede værter holdt stand til pausen, og i anden halvleg fortsatte kampbilledet, hvor Næstved blev ved at prøve, men ofte løb panden mod muren.

Med 20 minutter igen opstod lidt af en mulighed ud af det blå til Ballerup-Skovlundes Emil Tiedemann, men han misbrugte chancen.

Næstved havde også store muligheder, hvor normalt farlige Christoffer Thrane misbrugte, og derfor gik de to hold i forlænget spilletid.

Den ekstra spilletid blev mest dramatisk mod slutningen af anden halvleg af den forlængede, da en velspillende Abdoulie Njai fik rødt kort efter et skænderi med en Ballerup-Skovlunde-spiller.

Derfor måtte Næstved være en mand i undertal i de sidste minutter, og det blev således til en straffesparksafgørelse.

Efter to vellykkede spark fra begge lejre, gik Næstved-topscorer Christoffer Thrane til bolden, men han sparkede lige på og blev pillet - altså prikken på i'et over en sløj præstation foran kassen. 

Han kunne dog glæde sig over, at Ballerup-Skovlunde efterfølgende brændte.

Det var dog værterne, som til allersidst kunne juble over overraskelsen, da Marcus Woss scorede efter en Næstved-afbrænder, og så vandt Ballerup-Skovlunde 4-3.


Af Jonas Dalgård
Mandag 30. november