LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

OB og Izunna ophæver samarbejdet

| Superligaen | 15 kommentarer
OB og Izunna ophæver samarbejdet
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Mesterskabsspil (28/04)
bet365 1,60 3,80 5,50
NordicBet 1,64 4,05 5,35

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Den nigerianske midtbanespiller Izunna Uzochukwu har fået sin kontrakt i OB ophævet, fordi han gerne vil prøve sig af i en ny liga.

Izunna Uzochukwu er færdig i OB. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at de to parter er enige om vilkårene for en ophævelse af samarbejdet.

Årsagen er, at Izunna gerne vil prøve sig af andetsteds, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen.

- Jeg har haft flere samtaler med Izunna omkring hans ønske om at prøve sig af i en anden liga og i en anden fodboldkultur, siger Jesper Hansen ifølge klubbens hjemmeside.

- Vi har drøftet de muligheder, der var, og vi er nået frem til en fornuftig aftale omkring vilkårene for, at vi ville løse ham fra hans kontrakt.

- Izunna har vist stor fightervilje i sin kamp for at nå tilbage på det niveau, vi ved hans talent rækker til, og det har jeg stor respekt for. Jeg ønsker ham derfor al mulig held og lykke uanset hvor hans karriere måtte fortsætte, siger Jesper Hansen.

Izunna Uzochukwu kom til OB fra Russiske Amkar Perm i januar 2016 og nåede 57 kampe for OB. Han havde kontrakt frem til sommeren 2019, men den er altså nu blevet termineret.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

15 kommentarer

Torben89 16:20          
Et stort frispark takker af, der ligger mange gule kort og venter på dig i Kina, OB kommer til at mangler dig, og det samme vil superligaen held og lykke med det nye eventyr
guldtilOB 16:34          
Lad mig foreslå JH at ophæve kontrakter med Kent Nielsen, Thrane, Jønsson, Helenius, Anders K. Jacobsen også. Så kan vi beholde KEP ..... Han er sgu god nok på bunden. Han spiller jo også kun halvdelen af kampene pga sit snakketøj.
sjn 16:53          
GuldTilOB: kan JH ikke ophæve "kontrakten" med sig selv også :-D
CCDK 16:59          
Virker da mærkeligt at man ikke sælger ham hvis han stadig har en kontrakt til 2019.. Burde da være muligt at finde en klub som har et par millioner eller 3 klar?
Pantic 16:59          
Puha... Den havde jeg ikke set komme. Syntes Izunna har noget af det mange hold mangler. Hjertet og samtidig villigheden til at "spille" fodbold. Syntes hans måde at spille på, og måden KN vil spille på, egentligt er er godt match.
AWL88 17:00          
SJN: Har ofte forsvaret JH når folk har været efter ham, men.. Det her var dråben. Er helt enig med dig. Han må sgu gerne tage sit tøj og smutte nu! At Izunna ikke vil blive i OB er fair nok og selvfølgelig ikke noget JH kan ændre på, men at vi nu ender med ikke at få en krone for manden er simpelthen for ringe arbejde. Især når man har kunne læse om der er interesse fra Kina.

Kæft hvor er jeg skuffet. Lorte start på 2018.
diax76 17:23          
Der må simpelthen være en eller anden forklaring på, hvis man ender ud med ikke at få en krone for ham. Det vil virke helt ulogisk at lade ham gå kvit og frit og ikke blot få 2 millioner ind på kontoen. Izunna er trods alt ikke noget mange årigt klub-ikon, som man blot lader gå gratis af den årsag.
Tirsdag 23. april