Luk

OB om Makienok: Det var en mulighed

| International | 0 kommentarer

Infoboks

OB - AaB
Superligaen Grundspil (04/12)
Bet25 2,70 3,50 2,55
Oddset 2,80 3,45 2,50
bet365 2,75 3,40 2,45

B.T. har tidligere kunnet fortælle, at OB blev afvist af Simon Makienok, inden han skiftede til St. Pauli. Sportschef Michael Hemmingsen erkender, at Makienok var en mulighed for OB.

Simon Makienok skiftede for nyligt til St. Pauli i 2. Bundesliga, men inden da havde den danske angriber blandt andet et tilbud fra OB, som han afviste.

Det skrev B.T., inden Makienok var præsenteret i St. Pauli.

Sportschef i OB, Michael Hemmingsen, erkender da også, at OB havde noteret sig Makienoks klubløse status og at der er en årsag til, at han er endt i St. Pauli.

- Jeg vil ikke for meget ind i den slags historier. Makienok er vist også skiftet til St. Pauli, og historien (om Makienoks afvisning af OB, red.) er jo en ting, som har gjort, at han er endt dernede. 

- De spillere, som er uden kontrakt på markedet, er der mange klubber inde over i mindre eller større grad, og så må vi bare ønske ham held og lykke dernede, siger Hemmingsen til bold.dk.

Er den historie et udtryk for, at I leder efter en angriber af Makienoks type?

- Det er i hvert fald et udtryk for, at vi godt ved, at der er spillere på markedet, som er uden kontrakt. Vi er en del af det ræs, som andre klubber også er. Derfor bliver det jo også aktuelt, at man som klub kommer ind over.

- Det er jo en af de muligheder, der opstår og som er i transfervinduer, det er klart, og dem er der flere af.

Hemmingsen vil ikke uddybe, hvad OB kigger efter i transfervinduet.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Jonas Dalgård
Mandag 30. november
Søndag 29. november