Luk

OB om muligt Sabbi-dilemma: Må se tiden an

| 3F Superliga | 8 kommentarer

3F Superligaen risikerer først at blive spillet færdig i juli, men som det er nu, er Hobros Emmanuel Sabbi OB-spiller fra 1. juli.

Hvis 3F Superligaen ikke er spillet færdig senest 30. juni, risikerer Hobro at skulle undvære Emmanuel Sabbi i de sidste og potentielt afgørende kampe.

Sabbi skifter således til OB 1. juli, så med mindre der kommer en løsning, er han altså ikke længere Hobro-spiller, når der potentielt skal spilles kampe i Superligaen i juli, som Divisionsforeningen tidligere onsdag meddelte, kunne blive et scenarie.

I OB er det mulige dilemma ikke noget, som sportschef Michael Hemmingsen har gjort sig nogle overvejelser omkring endnu.

- Nej, det har jeg ikke. Der er rigtig mange spørgsmål. Men jeg er sikker på, at vi nok skal løse det, hvis der er noget, der skal løses, siger Michael Hemmingsen til bold.dk og tilføjer:

- Det er jo hypotetisk det hele. Det må vi tage, når det kommer hen ad vejen.

Formand i Hobro, Lars Kühnel, forklarer, at man lige nu afventer en melding fra Divisionsforeningen og Spillerforeningen.

- Vi kan ikke gøre andet end at afvente. Vi må se, hvad Divisionsforeningen og Spillerforeningen kommer frem til, siger Kühnel til bold.dk. 

- Som vi har forstået det, ser man på muligheden for, at kontrakterne, i den klub, man er i, bliver forlænget med ti dage, eller hvor langt vi skal ind i juli.

- Det er ikke tjekket juridisk, det er ikke tjekket med UEFA, og mens intet derfor er sikkert endnu, er det den løsning, vi tror, der er mest realistisk. 

bold.dk forsøger at få en kommentar fra Divisionsforeningen og Spillerforeningen.

Køb billetter til Hobros kommende hjemmekampe her!


Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

Chamil19 17:00          
Selvfølgelig spiller de ikke videre efter juni, logik for burhøns. Netop handler som disse er grunden.
badazz 17:22          
Der er ikke noget der er selvfølgeligt i denne situation.
Sniksnak 17:33          
Jeg tror simpelthen ikke på, at turneringen bliver spillet færdig efter 30/6. Dels er der kontraktudløb og klubskifter, der skal effektueres, og dels starter den nye sæson midt i juli. Vi kan dårligt rykke den nye sæson, således at der spilles flere kampe henover vinteren; det er den seneste vinter et lysende eksempel på, med nogle af banernes tilstand i frisk erindring. Fuldstændig uhørt vintervejr, men alligevel.
Cali-Borg 19:42          
Der bliver ikke spillet noget indtil efter sommeren hvis vi er heldige
Sebalist 20:21          
UEFA kan umuligt have bemyndigelse til at bestemme over spillernes kontraktsituationer. Det er en sag mellem to parter, i dette eksempel - og Hobro er ikke en af dem.
sørenob 20:54          
Heldige?
Bliver der ikke spillet, så er situationen meget meget mere alvorlig end de fleste forestiller sig.
Det er heldigt vil være at der kan spilles inden, fordi så er vi på vej mod almindelig tilstand.
BolbroBoldklubVedFøtex 21:45          
Man kan næsten sige jo længere pause jo bedre, vi kan få Sabbi ( der kommer fra en klub med en mindre god trup, men altid kæmper sig i gemmen fordi der bliver stillet krav til spillerne og de kan løbe ) ind fra den dato hans kontrakt træder i kraft, og jo mindre spillerne træner uden den nuværende fysiske træner alene, jo større chance er der for at vi får striberne i fysisk form. Så kan de stå distancen og ikke komme i nedryknings problemer pga. de går totalt døde i de virkelige hårde kampe der kommer i nedryknings spillet. Men mon ikke den nye sportschef Michael Hemmingsen har fået ryddet op i den træner stab inden vi kommer igang igen på tribunen bag målet hvor formen til tider er bedre end spillernes. Hemmingsen er så meget OBer at han ved at der skal knokles hvis man vil bære OB logoet på trøjen.
Mandag 30. marts
Søndag 29. marts