Luk

OB opruster: Ansætter datanalytiker

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

OB - Randers FC
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 2,70 3,30 2,60
Oddset 2,80 3,25 2,60
bet365 2,70 3,30 2,60

OB har ansat en dataanalytiker med det formål at give trænerteamet flere værktøjer. På sigt skulle det gerne hjælpe på pointsnittet.

Den fynske klub OB har oprustet og ansat Oliver Ribert som dataanalytiker. Her skal han analysere data, så trænerteamet for flere værktøjer at arbejde med.

Ribert har tidligere være tilknyttet OB's akademi i et praktikophold, men det er baggrunden som data science-studerende han nu skal bruge, når han skal analysere tal om egne spillere og modstanderne.

- Jeg har tidligere været tilknyttet akademiet som praktikant, da jeg læste min bachelor i idræt og sundhed. Det var lidt mere grundlæggende data, vi arbejdede med der, hvor jeg efter bedste evne bidrog med statistikker, siger han til OB's hjemmeside og fortsætter:

- Nu hvor jeg studerer på kandidaten i data science, er det på meget højere niveau. Nu er det rå data, jeg arbejder med, hvor jeg så laver min egen analyse af os og modstanderne.

Sportschef Michael Hemmingsen er glad for ansættelsen og betragter det som en klar oprustning.

- Det er fedt for os at få Oliver ind, som er ung og dygtig, og han bringer det nyeste inden for sit stærkt voksende felt med sig. Som dataanalytiker kan han komme med nogle meget konkrete data, som kan optimere måden, vi arbejder og spiller kamp på.

Ifølge den nye dataanalytiker vil man formentlig ikke kunne se en ændring med det samme, men på sigt skulle det gerne føre et højere pointsnit med sig.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Albert Thomsen

12 kommentarer

"stoltze" 13:23          
Fedt.. hvis vi så ansætter 2 mere af dem. Kan vi stille med 9 markspiller og vinde.. Har svært ved at se det ske..
Kongen60 13:25          
Stærkt, god beslutning at lægge på udenfor banen også.
Dr Phil 13:41          
Vildt nok at kalde det en oprustning, at man ansætter en ung mand uden nogen som helst anden erfaring end at han har været i praktik i OB, i et studiejob. Det fremgår jo i artiklen at han er i gang med en kandidat.
Arc light 13:49          
Hvad er dette "dat", han skal analysere? :-)
NeverDefeated 14:05          
Vildt nok at kalde det en oprustning, at man ansætter en ung mand uden nogen som helst anden erfaring end at han har været i praktik i OB, i et studiejob. Det fremgår jo i artiklen at han er i gang med en kandidat.
Det er simpelthen så klassisk OB. Med alle de penge Niels Thorborg har, så fatter jeg ikke at han ikke enten sørger for at få de rigtige folk ind i OB eller opgive sit engagement.

Først Michael Hemmningsen, som er den største fadæse som sportschef i umindelige tider, og nu en oprustning med en praktikant. Det er da en kæmpe joke.
MartinHerold 14:17          
Spændende. Man kan heldigvis sagtens være dygtig og indsigtsfuld uden at have "erfaring", så længe der er uddannelse og intellekt.
Juniorx 15:06          
Først Michael Hemmningsen, som er den største fadæse som sportschef i umindelige tider,

Selvom jeg ikke har de største tanker om MH, syntes jeg faktisk han er knap så elendig som ham i havde tidliger. Jesper Hansen var endnu ringere.

Det er lidt underligt med en rig mand i ryggen, at OB ikke har mulighed for en bedre Organisation.


Syntes dog man skal passe på med at dømme en ung mand ude inden han har fået lov at bevise sig.
Lørdag 27. februar