Luk

OB-playmaker: Vi skal dominere Lyngby

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

OB - AaB
Superligaen Grundspil (04/12)
Bet25 2,65 3,45 2,60
Oddset 2,75 3,40 2,55
bet365 2,75 3,40 2,45

Jens Jakob Thomasen vil dominere kampen mod Lyngby, når OB gæster sjællænderne fredag aften. 

Pointmæssigt er OB ikke kommet prangende fra start i 3F Superligaen med fire point i fem kampe. 

Det skal der laves om på fredag aften, når fynboerne gæster Lyngby, der heller ikke er kommet flyvende fra start med to point for de første fem kampe. 

Det vil Jens Jakob Thomasen udnytte til at dominere Christian Nielsens tropper. 

- Forhåbentlig bliver det en kamp, hvor vi kan tage over og dominere. Det bliver selvfølgelig svært, men det skal vi kunne. Jeg synes, vi har lagt en fin bund til, at vi kan tage derover med optimisme om at være i førersædet, siger Jens Jakob Thomasen til OB's hjemmeside. 

Senest tabte OB med 1-3 til FC Midtjylland, men det er nu evalueret og parkeret. Holdet er nu klar til at se frem mod Lyngby-kampen, hvor taktikken er klar.

- Vi har brugt ugen på at få evalueret på FCM og få set frem mod kampen i morgen. Der har vi selvfølgelig set på, hvordan vi kan gøre ondt på dem. Stemningen er fin, men vi er selvfølgelig skuffede over den nuværende pointhøst. Det giver bare endnu mere lyst til at tage derover og dominere. 

- Vi skal være mere på bolden, bedre på bolden og mere dominerende. Så skal vi også lukke bedre af. Vi har lukket lidt for mange mål ind, selvom der har været nogle svære nogle at gardere sig mod, så har det ikke været godt nok.

Der er kampstart fredag aften klokken 19 på Lyngby Stadion. 

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Andreas Roesen
Tirsdag 1. december
Mandag 30. november