Luk

OB-profil får annulleret spøjs udvisning

| 3F Superliga | 14 kommentarer

Infoboks

Randers FC - OB
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 1,95 3,40 3,60

OB har fået medhold i klagen over Issam Jebalis andet gule kort i kampen mod Viborg, hvorfor han slipper for karantæne.

OB har fået medhold i klubbens appel mod Issam Jebalis udvisning i fredagens kamp mod Viborg.

Jebali fik sit andet gule kort i det 83. minut for det, som dommeren betegnede som film i situationen. Se episoden øverst i artiklen.

Dommer Jakob Sundberg har dog kigget kendelsen igennem igen, og videomaterialet viser, at Jebalis fald ikke skyldtes, at han forsøgte at filme sig til et frispark, oplyser OB.

- På videomaterialet har dommeren vurderet, at Jebali gled i sin dribling – og at han dermed allerede var i gang med at falde, da kontakten med Viborg-spilleren opstod, oplyser OB.

- Derfor har dommeren på baggrund af videomaterialet vurderet, at den tildelte advarsel og udvisning ikke var korrekt, hvorfor den annulleres.

Det betyder, at Issam Jebali kan være med, når OB søndag møder FC Nordsjælland.


Af Sara Margren

14 kommentarer

OBdude 16:02          
alt andet havde fandme også været til grin!
Mowin 16:03          
Utroligt han ikke får lov, at se den igennem VAR inden han træffer sådan en afgørende beslutning i en kamp.
SotD 16:06          
Jeg er heller ikke sikker på at jeg forstår VAR hvis ikke røde kort skal kigges igennem? OB havde jo i dén grad ædt sig tilbage på sporet og så bliver deres to-målsskytte smidt ud på en dommerfejl. Der kunne snildt have været 1 point under opsejling for OB i denne omgang.

Kombineret med at to mål fejlagtigt er blevet annulleret for SIF, er det måske på tide at dommerne registrerer VAR fejl på en anden måde. Lige nu maler de et ikke-eksisterende skønhedsbillede af et system de ikke kan finde ud af at bruge til at minimere antallet af kampafgørende fejl.
Shankly…..Dk 16:06          
Egentlig ikke så utroligt Mowin. VAR blander sig kun ved direkte rødt kort.. Ikke ved en mulig forseelse til gult..
Her er reglerne på plads, men at det så kunne give mening for ham at have muligheden, kan vi godt blive enige om
Danish_Messiah 16:10          
det skulle den da også helst..


:D
Mdeden 16:26          
Naturligt den er trukket tilbage. Men ja, reglerne er ret klare, VAR ser ikke på gule kort. Hvilket kan være ret træls, da der efterhånden er ret mange eksempler på hvor stor betydning det kan have for en kamps forløb når der kommer et fejlagtigt røde via to gule (det her er ikke engang det værste). Men den er lidt svær hvordan man skal gøre det, for kan ligeså godt være det y første gule der er håbløst.

Off topic: Da jeg er midlertidigt bosat i Wales har jeg kastet mig over at se Rugby. Shit det et en fornøjelse med deres VAR (TMO). Man får lov til at se de klip de ser (de ser dem såre simpelt på stadions storskærm i stedet for den bette skærm). Al deres kommunikation er åben og tilgængelig (er den faktisk igennem hele kampen, hvor man kan koble sig op på dommernes signal), så man er ikke i tvivl om hvorfor et givet kald bliver lavet (man kan altid være uenig, men man hører deres argumenter for og imod)
DonBasseDK 16:33          
Helt fair…

Om det var kampafgørende, på ingen måde. OB var slet ikke med i kampen i forvejen, og om det ville have ændret sig i den tid der var tilbage, skal man vist være OB fan for at tro på.
Tirsdag 30. november