Luk

OB-profil jagter Europa: Ville være fantastisk

| Sydbank Pokalen | 8 kommentarer

Infoboks

Emmanuel Sabbi tror på, at OB kan drille Randers i Sydbank Pokalen, og det er vigtigt, da OB-spilleren meget gerne vil ud og spille europæisk fodbold med Odense-klubben.

Søndag er der pokalbold på Cepheus Park, når hjemmeholdet fra Randers FC byder OB til dans i Sydbank Pokalens kvartfinale.

Her kommer gæsterne fra Odense med en 2-0-sejr over FC Nordsjælland i bagagen, og Emmanuel Sabbi tror dog også på, at de kan tage til Kronjylland og komme hjem med en sejr.

Det fortæller Sabbi til OB's hjemmeside.

- Uanset hvem vi møder, så spiller vi altid for at vinde den kamp, vi går ind til. Sådan bliver det også på søndag, selvom der er en returkamp en uge efter. Randers er gode – særligt på hjemmebane. 

- De har leveret godt i Europa, men jeg tror virkelig på, at vi kan tage til Randers og vinde, udtaler Emmanuel Sabbi.

For den amerikanske OB-spiller er det dog også fedt at spille med i Sydbank Pokalen, da det i sidste ende kan ende med et europæisk eventyr.

- Jeg synes, pokalturneringen er en fed turnering. Der er meget på spil i hver eneste kamp, og hvis man er godt nok, så kan man komme ud og spille europæisk fodbold. 

- Det vil være stort for mig personligt, og det vil være stort for OB igen at komme i europæiske fodbold, så det vil være helt vildt fantastisk for os, hvis det kan lykkes.

Sydbank Pokal-opgøret mellem Randers og OB bliver sparket i gang på søndag klokken 18:00.


Af Raymund Nelausen

8 kommentarer

Lars123456 22:17          
Så skal du nok finde et bedre hold.
Lars VU 22:51          
Tror du han kan finde et bedre hold, der kan finde en plads til ham...
LarsenSindaco 22:59          
Jeg troede på et tidspunkt, at han kunne blive rigtig god. Efterhånden virker det dog mere til, at hans afslutninger er så ringe, at han aldrig bliver til det store.
Socialistens 23:26          
Drømme er jo gode at have, meeen ... OB kommer ikke i Europa, det har de slet ikke holdet til.
BESUDLEREN 01:11          
Sabbi er ikke bedre end OB han kommer fra et døgnflue hold der kun lige og lige overlevede en sæson eller 2 hvor han var stjernen... Nu er han blandt nogenlunde ligeværdige spiller på et middelmådigt OB hold hans kvaliteter er dalende og han kommer ikke til at være en af de spiller der er kamp afgørende som han var i Hobro hvor der mere eller mindre var op til ham om holdet skulle have point.. Sorry to say. Tror heller ikke på OB i Europa denne sæson det ville nok kræve der blev handlet voldsomt ind til vinter... Og det plejer ikke just at være NT ting at kaste omkring sig med mange millioner til nye spiller indkøb. Og nej Christian Eriksen kommer ikke til OB til vinter selvom han træner med.. Lige meget hvor meget OB´s fans håber det.
1939 07:51          
Det er selvfølgelig en ret, at have sine drømme. Det er pokalen og alt kan ske.
irtysh 08:12          
Sabbi er hamrende god, men ikke bedre end holdånden i Randers FC.
OB er gode, men ikke bedre end Piercingr og Vitus Mistral!!
Fredag 21. januar
Torsdag 20. januar