LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

OB sælger Tingager til Braunschweig

| International | 20 kommentarer
OB sælger Tingager til Braunschweig
Foto: Eintracht Braunschweig
OB har solgt Frederik Tingager til Eintracht Braunschweig, som spiller i den næstbedste tyske række. Forsvarsspilleren har skrevet kontrakt til 2020.

Frederik Tingager kom i vinteren 2016 til OB fra 2. divisionsklubben Holbæk, og nu, to år senere, har fynboerne solgt forsvarsspilleren til den tyske klub Eintracht Braunschweig.

Skiftet sker med øjeblikkelig virkning, og dermed skal Tingager altså i foråret gøre sig i den næstbedste tyske række.

- Vi er stolte over, at vi har været med til at løfte Frederik Tingager til et niveau, der nu gør ham interessant for udenlandske klubber, siger direktør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

- Vi forlængede aftalen med Frederik i sommer, og det gjorde vi, fordi vi har været meget tilfredse med hans udvikling, og fordi vi gerne så ham i OB i en længere periode. Omvendt var vi også allerede dengang enige om, at Frederik skulle have muligheden for at prøve kræfter med udlandet, og den mulighed har han nu fået. 

- Vi ønsker ham al mulig held og lykke, og der er ingen tvivl om, at Frederik skal være velkommen i Odense igen i fremtiden, hvis omstændighederne passer sammen, siger Jesper Hansen.

Frederik Tingager har i Braunschweig underskrevet en aftale, der løber frem til sommeren 2020.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

20 kommentarer

Hvadfandenforegårder 11:19          
Bombe! Men en fremragende stopper, han har virkelig taget store skridt i OB. Et kæmpe bet for OB, der nu skal kæmpe endnu hårdere for top 6.

Derudover et flot og fornuftigt skifte for Tingager i en klub som har 1. Bundesliga ambitioner.
Nowitzki 11:21          
Tverskov er en helt fin erstatning, men truppen bliver godt nok tyndere og tyndere pt. Kommer der noget den anden vej mon? L´easy-manden har jo lukket pungen fuldstændigt de sidste fem år :-(
Jakobsen86 11:24          
Fornuftigt niveau at starte på for Tingager som har været igennem en god udvikling herhjemme. Det bliver vel lidt tyndt kun med KEP og Tverskov så mon ikke de skal ud og finde en stopper.

Emner: Midterforsvarere Kent Nielsen har trænet i AaB og som stadig er aktive.

- Lasse Nielsen
- Kjetil Wæhler (41 og transferfri)
- Nicholas Gotfredsen
- Pól Jóhannus Justinussen
- Jakob Blåbjerg
- Rasmus Thelander
- Kasper Pedersen
perb 11:27          
Godt køb af Jesper Hansen for et par år siden....husker endnu kommentarerne om hvad OB skulle bruge en spiller fra Holbæk til...
Nowitzki 11:28          
@Jakobsen86

He he. Du er inde på noget der :-)
nixcha 11:31          
WTF? Der er sgu da pludselig dømt januarudsalg hos os. Nu har vi jo Tverskov som naturlig afløser, men der kommer naturligvis til at mangle en central forsvarsspiller.

Noget mere gang i den end undertegnede havde forestillet sig i sin vildeste fantasi: nu bliver det meget interessant, hvad der kommer ind. Top 6 fortoner sig mere og mere som et fatamorgana, i takt med at den berømte kontinuitet fordufter.
ardiles 11:45          
Med den forholdsvis korte forlængelse der blev lavet med Tingager, så har man vel hele tiden vidst at han ikke ville være en del af kontinuiteten - men der mangler da et par spillere nu.
Lørdag 20. april
Fredag 19. april