Luk

OB-selskab præsenterer lille overskud

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Odense Sport & Event, selskabet bag OB, har præsenteret et lille overskud for 2019 efter flere år med underskud i butikken.

Selskabet bag fodboldklubben OB, Odense Sport & Event, har torsdag præsenteret sit regnskab for 2019, og der er sorte tal på bundlinjen.

Resultatet lyder på 425.000 kroner før skat, og det er en klar fremgang fra 2018, der bød på et underskud på hele 48,8 millioner kroner i koncernen.

Fodboldklubben OB fik i 2019 flere tv-indtægter og en højere placeringsbonus end forventet, da fynboerne sikrede sig en plads i top seks. På tilskuer- og sponsorsiden har der også været fremgang.

- Efter mange udfordrende år – og midt i en udfordrende tid – er jeg naturligvis rigtig glad for, at vi i 2019 ender med et overskud, siger administrerende direktør i Odense Sport & Event, Enrico Augustinus, i en pressemeddelelse.

- Det har krævet hårdt arbejde igennem nogle år, og derfor er det selvfølgelig glædeligt at se, at det har givet resultat.

- Kigger man lidt dybere ind i tallene, glæder det mig specielt, at vi har fremgang på alle vores fem forretningsben i et år, hvor vi samtidig har implementeret en ny strategi.

- Dermed har vi skabt et godt fundament til at skabe yderligere vækst i fremtiden, selv om den øjeblikkelige situation naturligvis sætter fremdriften lidt på pause, siger direktøren.

Odense Sport & Event driver foruden OB også blandt andet et par hoteller, en cateringvirksomhed, et koncertbureau og Odense Congress Center.

Selskabet har også investeret i et nyt Superliga-hus i Ådalen, der efter planen står færdigt i løbet af 2020.

Køb billet til OB's kampe her!


Af Sara Margren

7 kommentarer

Mckeene 17:30          
Stærkt at se at OB har fået skabt balance i regnskabet efter sidste års mareridtsresultat. Godt gået!

Desværre er alle deres 5 forretningsben fra industrier der er hårdt ramt af den nuværende situation. Vi må se hvordan det ser ud på den anden side.
sørenob 17:39          
Vel ikke imponerende når man nåede top 6.
Det sker som udgangspunkt ikke med de elendige handler Jesper Hansen står for. Det ses jo også tydeligvis nu, hvor holdets sande styrke vises.
Så min ikke det er minus 40 millioner næste år.
badazz 17:57          
JH har gjort det fint.
lfc_ob 18:45          
Badazz

Jesper Hansen har absolut ikke gjort det fint! På et tidspunkt havde vi i Falk, Baskim og Emil den mest spændende angrebstrio på dansk jord. Og hvad fik JH ud af det? Ikke en krone! Emil blev læsset ud og de to andre fik lov at gå på frie transfers til hovedstaden. Samme historie gentog sig med Grytebust.
Så i mine øjne har JH været et stort flop, der potentielt har kostet OB mange millioner i tabte transgerindtægter.
Det sammenholdt med hans evige tendens til at hente overskudsspillere i klubber som Vendsyssel, Horsens, Hobro og SønderjydskE synes jeg bestemt ikke at man kan kalde hans eftermæle for okay...
bruger 163277 19:13          
Men folk glemmer så bare at JH havde en overordnet opgave i OB, det var at få styr på økonomien, og det har han fået. Så jo, han har gjort det godt, hans opgave var ikke og tilfredsstille alle de kloge hoveder hjemme i sofaen.
Dr Phil 20:15          
Enrico Augustinus... OH.MY.GOD! det er tæt på at være det perfekte navn!
MartinHerold 23:31          
De "fik lov" til at gå. Jesus. Nej, man skal selvfølgelig tvinge dem til noget de ikke vil. Klart.

JH har gjort det fint. Fjollet at påstå andet.
Mandag 30. marts
Søndag 29. marts