LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

OB siger farvel til fem spillere ved udløb

| Superligaen | 22 kommentarer
OB siger farvel til fem spillere ved udløb
Foto: Getty Images
OB er netop gået på sommerferie, og i den forbindelse har fynboerne sagt farvel til Mathias Thrane, Rasmus Jönsson, Joao Pereira, Jacob Buus og Nana Welbeck, der alle har kontraktudløb i år.

OB måtte skuffende gå på tidlig sommerferie i forrige weekend, da AGF slog fynboerne ud over to opgør i kampen om en billet til europæisk fodbold.

Fynboerne er dermed gået igang med forberedelserne til den kommende sæson, og i den forbindelse har klubben sagt farvel til Mathias Thrane, Rasmus Jönsson, Joao Pereira, Jacob Buus og Nana Welbeck.

Alle spillerne havde kontraktudløb med OB denne sommer, og flere af spillerne havde tidligere på foråret luftet muligheden for, at deres tid i Ådalen sang på sidste vers.

Afskeden gælder også færøske Joan Simun Edmundsson, der i slutningen af april måned skrev under på en aftale med tyske Bielefeld.

Stream FC Midtjylland – OB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

22 kommentarer

sraabjerg 11:29          
Fornuftigt.. og på tide.. Joao har spillet to gode kampe og det har været på en plads han ikke spiller.. Thrane har haft en god kamp.. også helt vildt
Magnisiv 11:37          
Hvor er ambitionerne egentlig blevet af i OB? Husker stadig deres stærke periode i slut 00´erne, med Djiby Fall, Utaka, Traore, Djemba-Djemba, Roy Carroll osv. Dengang de i en årrække var førsteudfordre til FCK i toppen. Jeg synes godt nok de har handlet primitivt på transfermarkedet de senere år - i hvert ift. tidligere tider.
Hvad sker der?
Foggy 11:37          
Kom så Haysen. Hent Joao Pereira tilbage. Han er noget bedre end Simon og Marfelt.
Mercenary 11:46          
Skulle til at skrive noget lignende, Foggy. Han gjorde det sgu godt for os.
Mr_bum 12:05          
Ja, det ville umiddelbart være fint at få Pereira tilbage, selvom han som udgangspunkt næppe er på samme niveau som sidst.
madin 12:17          
Magnisiv:

Går ud fra man har været nødt til at begynde og tænke på økonomien, frem for bare at bruge penge til højre og venstre som man gjorde da Bech var i klubben. Samtidig er Thorborg vel ikke glad for at bruge alt for mange penge i klubben, men igen bare spekulationer fra min side.
Mr. LFC 12:31          
Vil gerne se Jönson i VB trøjen såfremt de rykker op. Ville under alle omstændigheder, men ham i 1. div er nok yderst utænkeligt.
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts