Luk

OB skriver kontrakt med 15-årigt talent

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,50 4,30 6,20
Oddset 1,40 4,40 7,80

15-årige Magnus Andersen har underskrevet en treårig kontrakt med OB, hvor han hidtil har tørnet ud for klubbens U15 og U17-hold. Både klubben og spilleren er begejstret for kontrakten.

OB har netop offentliggjort, at klubben har underskrevet en treårig kontrakt med det blot 15-årige talent Magnus Andersen, som hidtil har figureret på holdkortene for klubbens U15 og U17-hold.

Og den kontrakt er fynboerne glade for.

- Han er en ihærdig ung mand, der har den her OB-DNA, som vi ønsker, at alle vores spillere har. Han arbejder knaldhårdt, og han er meget optimistisk, udtaler akademichef i OB, Tonny Hermansen, til klubbens hjemmeside.

Ifølge Hermansen er der ingen tvivl om Magnus Andersens kvaliteter.

- Han er meget hurtig både med og uden bold. Det gør, at Magnus kan lave nogle rigtig farlige rush frem af banen, som virkelig gør ondt på modstanderne. Derudover er han en god presspiller, der er god for sit hold, fortæller Hermansen.

Hovedpersonen selv er ligeledes begejstret for kontrakten.

- Det føles helt vildt dejligt at skrive under på en kontrakt med OB. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg startede med at spille fodbold. Hele min familie er en fodboldfamilie, og vi er fra Fyn, så de synes alle sammen, at det er vildt fedt, at jeg nu har skrevet kontrakt med OB, udtaler Andersen.

Andersen har tidligere tørnet ud for Allesø GF og Næsby Boldklub, der begge er samarbejdsklubber med OB.


 


 


Af Peder Carlsen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar