Luk

Luk

OB skriver kontrakt med Thomas Helvegs søn

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

OB - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (18/07)
Bet25 2,10 3,50 3,25
bwin 2,10 3,50 3,25
bet365 2,10 3,50 3,25

OB meddeler torsdag eftermiddag, at klubben har skrevet ungdomskontrakt med Richard Emil Helveg, der er søn af den tidligere landsholdsspiller Thomas Helveg.

En ny Helveg er godt på vej i dansk fodbold.

Thomas Helvegs søn, Richard Emil Helveg, har nemlig skrevet ungdomskontrakt med OB, hvor han er anfører på klubbens U15-hold.

Det meddeler den fynske klub på sin hjemmeside torsdag eftermiddag.

Her oplyses det, at ungdomskontrakten har en varighed på tre år, hvilket betyder, at Helveg Jr. som minimum er at finde hos fynboerne, indtil han er U19-spiller.

15-årige Richard Helveg udtaler selv på OB's hjemmeside, at det er en drøm for ham at skrive under på en kontrakt med den fynske klub.

- Det har været en drøm at kunne skrive kontrakt, og jeg har også arbejdet hårdt for det, så nu hvor det endelig giver pote, så er jeg selvfølgelig glad. 

- OB betyder meget for mig, nu hvor min far har spillet her, og det gør det lidt specielt at tage de første skridt i hans fodspor. 

- Jeg har været meget på stadion og været meget omkring Superligaen og nogle af spillerne, så det betyder meget, at jeg nu selv bærer OB-trøjen, siger han.

Richard Helveg var for nylig en del af U15-landsholdssamlingen, der blev afholdt i Vildbjerg.


Af Kristian Porse
Mandag 27. juni
Søndag 26. juni