Luk

OB-stopper: Fortjent at AGF vandt

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

OB-forsvarer Kasper Larsen erkendte efter kampen mod AGF, at hjemmeholdet var det bedste hold og vandt fortjent.

OB fik på trods af en niendeplads i grundspillet onsdag aften mulighed for at spille sig i Europa League, men de kunne ikke slå AGF i Aarhus.

OB's stærke forsvarsspiller Kasper Larsen er tilfreds med sæsonen og erkender, at AGF fortjente at tage sejren og Europa-billetten.

- Vi skabte ikke det helt store i dag, men målet vi fik gav lidt energi og tro på tingene, men vi var ikke helt skarpe nok i dag. Det er fortjent, at AGF vinder. De havde store dele af kampen og skabte mest, siger Kasper Larsen, der på trods af nederlaget mener, at OB kom godt ud af sæsonen.

- Jeg synes vi kom positivt ud på den anden side til den nye sæson. Vi sluttede godt af og fik muligheden for at spille om europa. Det lykkedes så ikke i dag, men vi havde masser af energi, som vi kan tage med til den nye sæson, siger han.

 

 

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Jonas Nielsen

10 kommentarer

Armadillo87 22:36          
Men bedre var de heller ikke...
FremadFynbo 22:40          
Overrasket over KL i dag, hvis du viser den attitude hver kamp, så ser det bestemt godt ud. God ferie til striwerne og kom stærkt tilbage til den nye sæson.

Tror ikke vi skal forlænge med Michelsen, kan ellers godt lide ham men synes han snubler taktisk over flere kampe.
Kasperyolo 22:43          
God kamp af Kasper L. Idag! Synes at fremtiden ser lys ud for OB med alle de unge talenter, samt en mere homogen trup. Jeg savner dog stadig en angriber med mål i støvlerne, og så en defensiv midtbanemand nu hvor Drachmann er skadet hele tiden.
"stoltze" 22:44          
Helt uenig.. michelsen er fremtiden hvis vores talenter skal ind på holdet og vi skal begrænse vores fejlindkøb.
Kasperyolo 22:56          
Synes bare problemet med Michelsen er hans opstilling og hans spilsystem. Det svinger hele tiden. Men ja jeg er enig i at skal de unge spillere have chancen, så er det med han ved roret og indtil videre er det gået rigtigt godt! Oliver C., Frøkjær, Fenger og Hyllegård fx.
Kick and rush 22:58          
OB har spændende unge spillere. Jeg havde frygtet Frøkjær før dagens kamp, men jeg synes han spillede langt under niveau, hvilket blandt andet var med til af GF fik overtaget.
FremadFynbo 23:27          
Jeg kan godt lide Michelsen for hans direkte facon og åbne stil. De unge skal han og teamet have ros for, det er virkelig dejligt at de kommer på holdet.
Men må også indrømme jeg har svært ved at se hvordan han skal få os stabilt i top 6.

Men måske er det her det nye OB, hvor vi skal være glade for top 6. Rent økonomisk er flere klubber jo stukken af. FCM, FCK, Bif, AGF og vel AaB. OB måler sig pt. med Horsens, FCN, Randers og SønderjyskE. Synes godt nok 9 år er længe på middelmådighedens holdeplads.

På spiller fronten til klubben og Hemmingsen: Sabbi kommer som en frisk spiller men det haltet på midterbanen. Drachmann er færdig og synes i den grad vi mangler en 6´er.
Tirsdag 11. august