Luk

OB-talent med udløb: Ved ikke hvad der sker

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

Max Fenger har kontraktudløb i OB til sommer, og angrebstalentet har endnu ingen afklaring på fremtiden.

20-årige Max Fenger har været involveret i alle OB's Superliga-kampe i indeværende sæson, hvor de fleste dog har været som indskifter.

Den unge angriber har kontraktudløb i sommeren 2022, men han tøver en smule på spørgsmålet, om han gerne vil blive i OB.

- Det... får vi at se, siger Max Fenger til B.T. og tilføjer:

- Jeg er glad for at være i OB, som det er nu. Men hvad der kommer til at ske, det ved jeg ikke. Jeg har en kontrakt til sommer, og det er det, jeg forholder mig til. Jeg skal bare fokusere på at spille så god fodbold som muligt. Så står min agent for kontraktarbejdet.

Hidtil har Max Fenger scoret en enkelt gang i 3F Superligaen denne sæson, mens det også er blevet til en træffer i Sydbank Pokalen.


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

guldtilOB 08:38          
Med den agent han har tænker jeg ikke der bliver forlænget. Han tænker kun på sig selv og er ligeglad med spillerens karriere fremadrettet.
Jeg håber dog det lykkedes at skrive en ny kontrakt til sommeren 2027.
Fenger kan blive et godt salg om 2-3 år når han har fået noget mere spilletid. Han skal dog bruges helt på toppen og ikke som kant.
Randersc Freja FC 08:52          
Kom til Randers og få genstartet din karriere.. Som Greve
Lars123456 09:12          
Randers? Den eneste grund til at han ikke er 100% fast, er det faktum at de ikke ved om han er der efter sommer. Så satser man jo på andre. Det er vist noget med at agenten har lidt storhedsvanvid.
Luis Figo 10:14          
Jeg ser ikke noget specielt ved Fenger pt. Men ok. Han er ung. Og så skal han også kun spille i OB, så behøver jo ikke at være den nye Ronaldo.
Odense Bk 10:49          
Helt enig. Han skal på toppen og ikke på kanten, det giver ingen mening!

Håbet også der bliver forlænget med ham…
Nickdkinter 10:54          
Hvis den lorte ledelse ik forlænger med ham så de jo snot dumme. Self skal han også ville det. Men vi må endnu engang ikke give et kæmpe talent væk uden ledelsen gider at åbne pungen.
HWTL! 11:40          
Så gerne Max blive i klubben, hellere Max end Lieder.
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober