Luk

OB-talent om heftig omtale: Overvældende

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

OB - Esbjerg fB
Superligaen Grundspil (07/06)
bet365 2,00 3,50 3,60
NordicBet 2,11 3,20 3,65
Oddset 2,05 3,40 3,75
YouBet 2,10 3,25 3,65

OB's unge midtbanespiller Tarik Ibrahimagic har fået stor opmærksomhed ude i verden på grund af sit efternavn – og det har været overvældende, fortæller han til B.T.

Den 11. maj forfremmede OB den unge midtbanespiller Tarik Ibrahimagic til førsteholdet, og det fik flere op af stolen – for det der efternavn minder gevaldigt om en vis svensker med en stor karriere.

Faktisk nåede nyheden helt til Argentina, hvor ESPN fandt frem til et gammelt billede af fynske Tarik, der har iført sig en argentinsk landsholdstrøje. Det billede røg på Twitter, hvor ESPN-profilen har 1,4 millioner følgere.

Til B.T. fortæller den unge mand, at han på grund af det opslag hr fået en stor argentinsk fanbase, som gerne ser ham rykke til Boca Juniors.

Herhjemme blev nyheden om Tarik Ibrahimagic også et tema på eksempelvis Twitter, og hovedpersonen har været blæst bagover.

- Det har været meget overvældende at opleve. Jeg forventede, at der ville komme lidt interesse, fordi det gjorde der også, da jeg skrev ungdomskontrakt, men jeg havde ikke forventet, at det ville gå viralt i det omfang, siger Tarik Ibrahimagic til B.T.

Tarik Ibrahimagic har skrevet under på en professionel kontrakt, der træder i kraft til sommer.

Du kan se ESPN's Twitter-opslag her:

Du kan støtte OB ved at købe den nye Fan Zip Jacket fra Hummel


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 4. juni
Onsdag 3. juni