Luk

OB-træner: AGF har ikke flere luksusspillere

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

OB - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 2,20 3,60 3,00
NordicBet 2,29 3,70 2,85
Oddset 2,25 3,70 2,85

Jakob Michelsen mener inden OB og AGF's møde, at sidstnævnte ikke længere har luksusspillere, og derfor har AGF fået et langt stærkere udtryk.

Fredag aften tørner OB og AGF sammen i 3F Superligaen i Odense, og det er en kamp mellem to hold, der begge har skrabet 14 point sammen efter ni runder.

AGF har ikke tabt i fem kampe i streg, og de sidste fire er endt med sejr. Det er der særligt en årsag til, mener OB-træner Jakob Michelsen i et interview med Sport Fyn.

- AGF har nogle matchvinder-typer i Jakob Ankersen og Mustapha Bundu, og de har skippet mange af dem, der ikke gad at arbejde. Nu har de fået arbejdsheste ind, og de er samtidig gode fodboldspillere. Der er ingen luksusspillere tilbage på deres hold, siger Michelsen til Sport Fyn og fortsætter.

- AGF har endnu en gang haft et godt transfervindue og er ved at spille op til det store budget, de har. Der er ro på bagsmækken, og de har tro på de ting, de går og laver. De har fire sejre i træk, og der venter os en sjov kamp.

AGF og OB mødtes to gange sidste sæson, og dengang blev det til en OB-sejr og et remis.

Til fredagens kamp er OB uden Ryan Johnson Laursen, mens AGF må undvære den tidligere OB'er Nicklas Helenius og William Eskelinen. OB har meldt ud, at der er solgt over 10.000 billetter til opgøret.


Af Jonas Dalgård

10 kommentarer

Kirkebæk 10:48          
Husker stadig dengang i midthalvfemserne hvor AGF var på besøg i den såkaldte Compaq-Cup. GF kom foran 0-1 men blev sent hjem med en sæk på 6-1. Høgh´en løb og lavede hælspark hele anden halvleg hvor at holde sig varm.

OT: jeg tror det bliver en super fed og intens kamp, AGF virker velfungerende som ikke set længe og vi spiller noget flot fodbold, når vi lykkes, hvilket heldigvis vi oftere gør, end tidligere.
TheHarryKaneTeam 10:53          
Det bliver spændende at se backman og tingager overfor to dygtige angribere.
CCDK 10:54          
Over 10´000 billetter solgt. Fedt tror det bliver en spændende kamp med OBs hjemmebane og AGFs nuværende form så er den kamp umulig at forudsige. Under 2,5 mål tror jeg og en kamp med respekt mellem begge modstandere
Toon Toon! 11:04          
Helt korrekt analyse af Michelsen. Det er generelt herligt, at AaB, OB og vi selv er i en positiv udvikling. Det vil være fremragende for dansk fodbold, hvis disse 3 klubber + BIF begynder at spille op til potentialet.

Spørgsmålet er hvem og hvad der skal tilskrives æren i de tre klubber? I OB er det vel i høj grad Michelsen, der er lykkedes? I AGF vil jeg mene den er delt mellem David og PC - begge har gjort det virkelig godt. AaB....Gaarde? Friis? Jeg har egentligt ikke været superimponeret over dem, men man må give Gaarde at han har hentet nogle dygtige spillere på det seneste.
Foggy 11:08          
Dygtige trænere er mit bud. Michelsen og David er nogle af landets bedste trænere. De er tålmodige og rigtig gode til mandskabspleje.
Moto1 11:32          
At GF pt spiller godt skyldes et stærkt midterforsvar samt at Bubdo udfolder sit uforløste talent på fornemste vis. Men får GF 2-3 nederlag i de næste 4 kampe bliver det interessant at se om de ryger tilbage i vante slingrekurs.
BoroDane 12:33          
I AGF vil jeg give Jacob Nielsen den største del af æren for AGF´s kraftige forbedringer de sidste par år.
Mandag 21. oktober
Søndag 20. oktober