Luk

OB-træner: Det er svært at hente Randers nu

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

Randers FC - OB
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 1,95 3,40 3,60

OB's Andreas Alm vurderer, at det bliver svært at indhente Randers FC i tabellen ovenpå søndagens 1-2-nederlag i 3F Superligaen til gæsterne hjemme.

OB startede lovende søndag eftermiddag, da de hjemme tog imod Randers FC i 3F Superligaen, men i sidste ende blev det ikke til hverken sejr eller point. Randers FC vendte nemlig tingene rundt og vandt 2-1 på en god anden halvleg.

OB's cheftræner, Andreas Alm, havde derfor ovenpå kampen også svært ved at forstå, hvad der gik galt i søndagskampen.

- Det er svært at få greb om, hvad det er, som sker. Jeg synes, at – nu vinder de jo 2-1, og så er de bedre end os – men vi har en ganske fin mulighed for at slå Randers i dag, siger Alm efter kampen og fortsætter.

- Vi kommer ligesom ud til kampen, og jeg synes, vi har godt greb om dem og spiller en fantastisk første halvleg, hvor vi scorer, og vi får et straffe imod, som vi redder, men til sidst så scorer de et godt mål, og så vinder du, siger Alm.

Efter nederlaget har den svenske cheftræner svært ved at se, at man kan hente Randers FC i tabellen nu.

- Det bliver svært at fange Randers i tabellen frem til, at der er spillet 22 runder. Det er ikke sandsynligt.

- Det kan ske, men nu har de syv point mere end os, og vi kan ikke spille mod dem igen, så der er det hårdt. 

- Det som sker i dag, er jo ikke, at vi taber femte- eller sjettepladsen, men vi taber muligheden for at gå forbi Randers, hvilket gør, at der er ét hold mere, som er svært at nå.

- Vi har AaB, som er der, og så har vi Randers, og så har vi de to andre i FC Midtjylland og FC København, og så kommer der nogle andre der foran.

Pladserne i top seks begynder ifølge Alm altså så småt at være afsat, og næste gang kan de miste endnu et hold i topstriden.

- Så til sidst bliver der måske bare fire hold til at kæmpe om de sidste pladser. Det gælder om at være klar til det. Næste gang har vi Silkeborg, og taber vi den, så er der også stor afstand, og så er der kun en plads tilbage. 

- Sådan er det for alle holdene. Til sidst så er der kun seks hold, som bliver oppe, og seks hold som bliver nede, slutter Alm.

OB møder Silkeborg IF ude på næste søndag klokken 14.00. Inden kampen ligger de fire point efter silkeborgenserne.


Af Kristoffer Lind Pedersen

5 kommentarer

Maxbold 19:31          
Ob har ikke holdet når Jebali er ude. De er alt for afhængig af at de 4 gode spillere topper samtidigt.
På trods af hvad Hemmingsen siger så er der kun top 6 klasse på halvdelen af pladserne. AJA, Skjelvig, Kasper Larsen, Opondo, Kløve, Lieder, Fenger, Aron er ordinær superliga spillere.
Leeds Utd. 19:48          
For mig at se var det tydeligt at OB mistede grebet om kampen ved udskiftningerne af JJ Thomasen og Kadrii.

Thomasen og Thrandersson havde indtil da været et glimrende bindeled mellem forsvar - angreb. JJ havde været en af OBs bedste indtil da! Kadrii fik ikke fat i meget, så udskiftningen af ham var vel ok. Men Lieder kan i mine øjne alt for lidt på dette niveau. Det kunne have været spændende at se Okosun som forreste mand i det sidste kvarter af kampen. Hans værdi som defensiv midt er blevet afprøvet flere gange i OB tiden, og fungerer overhovedet ikke. Så lidt primitivt boldspil med lang bolde op til 2meter manden, og jagt på nedfaldsboldene fra OB spillerne i de sidste 15-20 minutter af kampen, kunne måske have gjort en forskel.


Nu venter der OB en svær udekamp imod Silkeborg, der med fordel udnytter deres kendskab til plastikunderlaget de spiller på.


WafuPesa 20:23          
Nu ser jeg ikke så ofte OB, men jeg var imponeret over Thrandarsson i går. Det virker som en god spiller inde centralt. Specielt i første halvleg. Frøkjær var også virkelig god, men det var nok lidt mere ventet. Jeg synes egentlig det ser ok lovende ud i Odense. Man er ikke såååå langt fra at kunne være med omkring at være landets tredjebedste mandskab ( som rigtig mange andre klubber også er )
HWTL! 21:22          
Sådan er det for alle holdene. Til sidst så er der kun seks hold, som bliver oppe, og seks hold som bliver nede, slutter Alm
Jo jo Alm, nu kan tingene også blive for svenske.
guldtilOB 21:33          
Jebali er alt for langsom til at spille i superligaen. Han kommer ikke til at slå Frøkjær af holdet.
Helt generelt er holdet slet ikke godt nok til top 6. Er fuldt tilfreds hvis man bare ikke bliver viklet alt for alvorligt ind i bundstriden. 8.pladsen er fuldt ud godkendt.
Mandag 29. november