Luk

OB-træner er ked af afsked med sportsdirektør

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

OB - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 2,30 3,60 2,87
NordicBet 2,38 3,70 2,75
Oddset 2,25 3,70 2,95

OB meldte tidligere i dag ud, at de skal have ny sportsdirektør, når Jesper Hansen stopper efter vinterens transfervindue. Det er klubbens cheftræner Jakob Michelsen ked af.

OBs skal snart have ny sportsdirektør. Den nuværende sportsdirektør Jesper Hansen stopper efter syv år i jobbet, og det er cheftræner Jakob Michelsen ked af.

Han havde nemlig ikke forventet, at Jesper Hansen ville stoppe i klubben. Det sagde Michelsen tidligere i dag til Tipsbladet.dk.

- Jeg blev meget overrasket. Henrik Hansen (assistenttræner, red.) og jeg blev informeret om det i går, og jeg må indrømme, at jeg da blev ked af det.

- Jeg har været meget glad for mit samarbejde med Jesper, og han har været rigtig god til at inddrage mig i tingene, sagde Michelsen til Tipsbladet.dk.

OB er på nuværende tidspunkt på fjerdepladsen i 3F Superligaen, og selvom Jesper Hansen nu skal videre, så er cheftræner Jakob Michelsen godt tilfreds med den tilstand han efterlader klubben i.

- Han efterlader OB på et stabilt sted. Klubbens faciliteter er snart tidssvarende, og det har Jesper om nogen været en katalysator på.

OB møder i næste runde af superligaen AaB på udebane. 


Af Benjamin Alexander Helbo

3 kommentarer

JSmil 09:34          
Det kan da godt være Jacob Michelsen er ked af at Jesper Hansen rejser. Det kan der være mange gode grunde til. Men først efter JM tog over fra Kent Nielsen, blev Jesper Hansens handler acceptable. Så set fra en OB fans side - har jeg svært ved at se andet end glæde ved at Jesper Hansen afsked med klubben
TeamGarlic 10:02          
Til dels enig, JSmil.
Men Jesper Hansen havde et fast oplæg om at spare en masse penge. Mange kæmper med at forstå, at selv om bestyrelsesformanden hedder Thorborg, så vælter der ikke ind med penge i OB og den overliggende koncern.
Jeg synes, at JH har gjort det godt sin opgave taget i betragtning. Jeg kan også godt drømme om Djemba-Djemba og lignende igen, men der var i realiteten ikke penge til det, så det må blive ved drømmen indtil OB er kommet i voldsom god gænge.
Lasse599 11:15          
Som OB-fan er jeg ikke glad for at JH stopper...

Han har gjort hvad han blev ansat til... At skære i budgettet og bruge unge spillere, som ikke er løntunge..
Det har givet dårlige sæsoner, men der er kommet mere styr på lønbudgettet,de unge spillere er ved at have vænnet sig til superligaen - der er styr på trænerfronten nu - og faciliteterne er opgraderet enormt i Å-dalen..

Han overtog en klub, hvor alt sejlede - nu efterlader han den med ro på alle parametre... Svært at være utilfreds..

Mht spillerhandler - så er det bare svært at hente klassespillere uden penge til rådighed (som har været MEGET tydeligt de sidste 3-4 år).
Mandag 21. oktober