Luk

OB-træner: Vi kan få brug for 16-årig forsvarer

| Superligaen | 12 kommentarer
Officielt: OB-profil indstiller karrieren til sommer
Medie: Brøndby snupper Christian Eriksens 16-årige fætter i OB
OB-talent imponerer Graulund med hattrick mod Brøndby: ALLE kasser sat ind med det dårlige ben
Geniale detaljer i uhyggeligt tæt straffekonkurrence: Se dramaet mellem Vejle og OB her
'Hvor er det skønt at se!': 19-årig OB'er laver vild detalje mod AGF - se det her
OB-træner: Vi kan få brug for 16-årig forsvarer
Foto: Getty Images

Infoboks

Stream OB – FC København på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

16-årige Daniel Obbekjær er med OB på træningslejr, og der kan blive brug for den unge stoppers evner i et smalt OB-forsvar, siger Jakob Michelsen til Fyens Stiftstidende.

OB forbereder sig i disse dage på forårssæsonen på en træningslejr i tyrkiske Belek, og med i Tyrkiet er den blot 16-årige midtstopper Daniel Obbekjær.

Og der kan være gode chancer for, at Obbekjær kommer i aktion. OB-forsvaret bugner nemlig ikke med alternativer, siger OB-træner Jakob Michelsen til Fyens Stiftstidende.

- Vi har jo tre stoppere til rådighed lige nu, og det er to færre end i efteråret, siger træneren til Fyens Stiftstidende og henviser til Kenneth Emil Petersens karrierestop og Alexander Ludwigs skade, inden han fortsætter.

- Derfor er det væsentligt at have en ekstra stopper med herned, fordi en af de tre kunne blive skadet, og vi jo skal spille kampe. Her og nu er Daniel Obbekjær alternativet og også væsentlig at have med til træninger.

Michelsen fortæller desuden, at han uden held har forsøgt at finde andre alternativer internt i truppen.

Stream OB – FC København på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

12 kommentarer

sraabjerg 21:20          
Overvejer man seriøst ikke at hente nogen??? Det er jo idioti...
Arsenal Fan 21:28          
Ja der ikke megen rettidig omhu fra OBs side! Kenneth Emil indstillede da karrieren for lang tid siden! Kom ind i kampen Odense!
bruger 161837 21:30          
Dette viser jo bare at OB slet ikke er så interesseret i at komme i Top 6, vi skal måske til at lave vores Opstilling om til 4-4-2, som vi startede sæsonen med uden den store Succes, fordi klubben ikke er gearet til at finde spiller.
Poul Pedersen 22:17          
Én ting er det sportsligt uansvarlige i, ikke at opgradere truppen. En anden ting er at kaste en 16-årig for løverne med risiko for at fejle totalt. Det kan jo gå helt galt, og det ville være utrolig synd for knægten. Så jeg vil ikke tøve med at kalde det håbløst og amatøragtigt, hvis ikke OB henter noget rutine til bagkæden. Nu.
Snigskytten 22:28          
Hvorfor skulle han ikk være klar, blot fordi han er 16 år. Det ses nu ret ofte ude i verden at 16-17 årlige får chancen. OG griber den
Pelota 23:00          
Det kan da ogsaa godt vaere at han er klar og griber chancen med succes, men er det ikke lidt optimistisk bare saadan at regne med det, hvis man gerne vil i top 6? Jeg kunne godt taenke mig at se et indkoeb eller to, naar nu det egentlig gaar ret godt rent sportsligt. Man skal smede mens jernet er varmt, og det har ikke vaeret varmere i lang tid end det er for tiden, som jeg ser det.
Lasse599 23:02          
Hvorfor skulle han ikk være klar, blot fordi han er 16 år. Det ses nu ret ofte ude i verden at 16-17 årlige får chancen. OG griber den
Hvor og hvem???
Tirsdag 18. juni