Luk

OB'er fik gult efter et minut: Var nervøs efter

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Randers FC - OB
Superligaen Grundspil (27/11)
Bet25 2,42 3,50 2,95
Oddset 2,40 3,50 2,90
bet365 2,30 3,50 2,87

OB gav mandag debut til Anders Klynge, som i en af sine første aktioner fik et gult kort for en grim tackling. Han var efterfølgende tilfreds med indsatsen.

I pausen af mandagens Superliga-kamp mellem OB og Lyngby satte OB-træner Jakob Michelsen ganske uventet den 19-årige midtbanespiller Anders Klynge på banen til sin debut.

Klynge fik en hæsblæsende start på sin første Superliga-kamp i karrieren, da han i løbet af sit første minut fløj ind i en slem tackling og fik gult kort, og det nåede at gøre den unge midtbanespiller nervøs.

- Jakob sagde, bare, at jeg skulle gå ind og vise det, alle ved: at jeg er god nok til at være med. Det var en god oplevelse med en masse på spil, og hvor folk arbejdede hårdt for sejren, siger Klynge til ob.dk og fortsætter:

- Jeg skulle lige ind og finde tempoet, og så nåede jeg også at blive nervøs efter min tackling i det første minut efter min indskiftning. Men jeg synes, det var en fin kamp at komme ind i og få de første superligaminutter, og mærke hvordan det var og samtidigt stadig gøre en god figur.

Debuten til Klynge lå ikke i kortene, fortæller han.

- Det hele skete rigtig hurtigt. Dagen inden fik jeg at vide, jeg skulle med, og i pausen af kampen fik jeg at vide, jeg skulle ind, så for få dage siden, havde jeg ikke troet på det. 

- Jeg har trænet meget med og spillet mange reserveholdskampe, men på grund af coronavirussen har det været lidt anderledes i de sidste par uger. Da U19-Ligaen skulle starte, blev jeg testet for corona, og det gav mig muligheden for at spille med i mandags.

Han glæder sig over, at OB-træner Jakob Michelsen har stolet på klubbens unge spillere i en periode, hvor skaderne er haglet ned over OB's førsteholdstrup.

- Trænerne tør bruge os i de vigtige kampe, og det er superfedt for os U19-spillere at både klubben og trænerne tør sætte os ind. Det viser, at vi gør et godt stykke arbejde i U19 Ligaen, og selvom skader også spiller ind, så belønner det sig nu, hvor mange får debut.

OB har desuden givet debut til spillere som Max Fenger, Tarik Ibrahimagic Jakob Breum og Robin Østrøm, siden Superligaens genstart.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 25. november