Luk

OB'er før speciel kvartfinale: Tror vi slår RFC

| Sydbank Pokalen | 1 kommentar

Infoboks

FC København - OB
Superligaen Grundspil (20/02)
Bet25 1,50 4,30 6,20
Oddset 1,40 4,40 7,80

OB-backen Nicholas Mickelson ser frem til at skulle spille kvartfinale i Sydbank Pokalen, som han kalder en lidt speciel kamp. Han tror på sejr over Randers FC.

Søndag klokken 18.00 mødes Randers FC og OB i den første af to kvartfinaleopgør i Sydbank Pokalen, og det opgør ser OB-sommerindkøbet Nicholas Mickelson frem til.

En kvartfinale er nemlig ikke som alle andre kampe, siger han og tror på succes mod kronjyderne.

- Det bliver en fed kamp, og det bliver en vigtig kamp. Vi er kommet til kvartfinalen, men vi vil endnu længere. Det er altid sjovt at skulle spille kamp, men det er lidt specielt, når det er en kvartfinale i pokalturneringen, og jeg ser rigtig meget frem til søndag aften, siger den norske back og tilføjer:

- Jeg tror rigtig meget på, at vi kan vinde i Randers. Det bliver selvfølgelig svært, for de gør det godt, men vi har lagt en god plan for kampen, og vi ved, hvad de kommer med. Så jeg tror, det bliver tæt, men jeg tror også, at vi ender med at tage sejren.

Han tilføjer, at der hersker god stemning i OB-truppen efter seneste kamp, hvor det blev til en 2-0-sejr over FC Nordsjælland.

22-årige Nicholas Mickelson har spillet 12 kampe i OB-trøjen indtil videre.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 27. januar
Onsdag 26. januar