Luk

Ocampos sikrede Sevilla-forløsning fra pletten

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Osasuna 1-0
La Liga
59' 1-0 Lucas Ocampos

Efter en resultatmæssig sløj periode kom Sevilla lørdag tilbage på sporet med en 1-0-sejr over Osasuna. Lucas Ocampos blev matchvinder på straffespark.

Sevilla kom glimrende fra land i La Liga-sæsonen med to sejre af to mulige, men sidenhen er gassen gået af ballonen.

Med blot et enkelt point i de efterfølgende fire ligakampe var Sevilla dumpet helt ned som nummer 16 i tabellen, men lørdag kunne Julen Lopeteguis tropper overhale en række hold, hvis det blev til fuld gevinst i hjemmekampen mod Osasuna.

Sevilla dominerede boldbesiddelsen i første halvleg, men værterne havde svært ved at skabe store chancer og skal derfor glæde sig over den manglende skarphed hos Osasunas Ante Budimir og Jony.

De to hold gik i omklædningsrummet med 0-0 på tavlen, men efter en lille times spil sparkede Lucas Ocampos Sevilla på 1-0 på et straffespark, som argentineren selv havde tilkæmpet sig.

Osasuna kæmpede med at skabe store nok chancer til at komme tilbage i kampen, men i og med Sevilla heller ikke gjorde det, var det spændende til det sidste.

Ante Budimir fik muligheden kort før tid, men manglende skarphed fra Osasuna-spilleren betød, at Sevilla hev sejren i hus.

De tre point sender Sevilla op som nummer 11 i La Liga med samme pointantal som Osasuna.


Af Martin Schmidt
Søndag 24. januar