LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Odder-chef går ikke med cheftræner i maven

| 2. Division | 0 kommentarer
Odder-chef går ikke med cheftræner i maven
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

Hillerød - Odder
2. Division Nedrykningsspil (22/04)
bet365 1,80 3,80 3,80
Oddset 1,82 3,60 3,80

Se AC Horsens - Vejle

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Den afgående Odder-træner Bent Christensen vil gerne have en mere beskeden rolle end cheftræner i sit næste job i fodboldverdenen, siger han til Horsens Folkeblad.

Når Odder-træner Bent Christensen snart skal ud og finde sig en ny tjans i fodboldverdenen, behøve det ikke være som cheftræner.

Christensens forlader Odder efter efterårssæsonen for at flytte tilbage til Sjælland, og her skal han ikke nødvendigvis være cheftræner, siger han til Horsens Folkeblad.

- Jeg har den højeste træneruddannelse, men jeg går ikke med en cheftræner i maven. Jeg vil gerne have en mere beskeden rolle, evt. et ungdomshold sammen med et civilt job eller hjælpe en ung cheftræner, men jeg har ikke talt med nogen om det.

- Nu handler det om, at vi skal flytte tilbage, og så må vi se, hvad der sker. Det eneste, der er fastlagt, er, at vi spiller mod Skive på lørdag, siger Bent Christensen til mediet.

Bent Christensen nåede at være cheftræner i Odder i to år. Han har blandt andet en fortid som assistenttræner i AGF, Lyngby og på det danske U21-landshold, mens han har været cheftræner i Brønshøj, Lyngby og B1903.

Se AC Horsens - Vejle Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 18. april
Onsdag 17. april