LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Odder sled for comeback - men Skive sejrede

| 2. Division | 0 kommentarer
Odder sled for comeback - men Skive sejrede
Foto: Jan Sand

Skive IK snuppede søndag en 3-2-sejr over Odder i 2. divisions gruppe 1. Skibonitterne var foran 3-2, men Odder-mandskabet fik altså skabt spænding i opgøret.

Skive IK har spillet et godt forår i 2. division, men i sidste weekend fik klubben lidt af en lærestreg, da det endte i et 2-1-nederlag til Vejgaard.

Det skulle der rettes op på, da Skive lørdag eftermiddag var draget på besøg hos Odder, som kæmper med at lægge afstand til bunden i gruppe 1.

Og skibonitterne fik en fremragende start på kampen. Allerede efter fem minutter var Mikkel Jespersen på pletten med en scoring til 1-0.

Den føring blev øget to gange inden pausefløjt - først ved Mads Schäfer Bak efter 17 minutter, og efter 33 minutter scorede Mikkel Jespersen sit andet mål i kampen.

Odder lagde sig dog langt fra ned, og efter 41 minutter var Lasse Tougaard på pletten med en reducering, inden de to hold gik til pause.

Odder fortsatte sin jagt på comeback efter pausen, og efter 66 minutter gav det bonus, da Jeppe Pedersen scorede til 3-2.

Den føring formåede Skive at holde kampen ud, og dermed går de gulblusede midtjyder på vinterferie på bedste vis. 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj