Luk

Ødegaard advarer: Isak er giftig og farlig

| EM | 2 kommentarer
Ødegaard advarer: Isak er giftig og farlig
Foto: Getty Images

Infoboks

Espanyol - Real Sociedad
La Liga (22/09)
bet365 3,20 3,00 2,40
NordicBet 3,00 3,40 2,40
Oddset 2,90 3,35 2,45

Svenske Alexander Isak er både giftig og farlig, advarer norske Martin Ødegaard, inden de to ramler sammen søndag i EM-kvalifikationen.

Både Norge og Sverige fik gode oplevelser torsdag aften. Norge slog Malta med 2-0, og Sverige slog Færøerne med 4-0.

Dermed er der lagt i ovnen til et brag, når de to skandinaviske nationer ramler sammen søndag, og Norge skal passe godt på især én mand.

Det fortæller Norges Martin Ødegaard, som til daglig spiller med svenske Alexander Isak i Real Sociedad. Isak scorede to kasser mod Færøerne, og det er en mand, der skal holdes øje med.

- Jeg hørte godt, at han scorede. Det er fint, så længe han forhåbentligvis ikke scorer nogen på søndag. Han er giftig og farlig – særligt hvis han bliver retvendt. Hvis han spiller, skal vi være opmærksomme, siger Ødegaard til VG.

Martin Ødegaard fortæller, at han vil prøve at hjælpe sine holdkammerater i defensiven – for det er i sandhed en dygtig herre, de skal stå overfor.

- Han har meget højt niveau. Han er blandt de bedste angribere, jeg har spillet med, siger Martin Ødegaard.

Sverige og Norge mødes søndag klokken 20.45.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

Dreamworkz 09:00          
Ødegaard kan nogle specielle ting, og forløste en smule af sit potentiale sidste sæson. Men du har helt ret, Max. Det bliver ofte meget negativt, når det omhandler Ødegaard - Også selvom, at de færreste herinde sikkert har set ham spille mere end et par kampe, og så lige set internet highlights.
Tirsdag 17. september
Mandag 16. september