Luk

Ødegaard fik comeback for Real i nulløsning

| La Liga | 13 kommentarer

Infoboks

Real Sociedad - Real Madrid 0-0
La Liga

Real Madrid formåede ikke at nedkæmpe Real Sociedads forsvar i de forsvarende mestres åbningskamp, der endte 0-0.

Real Madrid tog søndag aften hul på den nye sæson, som de forsvarende spanske mestre begyndte på udebane mod Real Sociedad.

Gæsterne fra hovedstaden havde den hjemvendte lejesvend Martin Ødegaard med fra start, og den 21-årige nordmand mødte dermed sine gamle holdkammerater fra lejeopholdet i Real Sociedad.

Første halvleg udviklede sig til en chancefattigt forestilling, og et VAR-tjek efter 37 minutter stod tilbage som et af højdepunkterne.

Real Madrid appellerede for straffespark for hånd på bolden, men ved nærmere eftersyn på VAR-skærmen afviste dommer Juan Munuera Real Madrid-spillernes insisterende klager.

Alexander Isak tvang efter 43 minutter Thibaut Courtois ud i en redning i fuld figur, og tættere på kom de to mandskaber ikke i første halvleg, der sluttede 0-0.

Ti minutter inde i anden halvleg sendte Vinicius et hårdt indlæg på tværs af det lille felt, hvor Rodrygo for enden af afleveringen kunne prikke bolden i mål, havde det ikke været for en clearing i sidste øjeblik af Real Sociedad-forsvaret.

Real Madrid havde svært ved at spille sig til oplagte chancer, og løsningen blev ofte skudforsøg langt udefra.

Dani Carvajal og Karim Benzema forsøgte begge med kompetente langskud, men begge forsøg efter 56 og 62 minutter blev reddet uden større problemer for Alejandro Remiro i målet.

Tættere på kom hverken Real Madrid eller Real Sociedad, og så måtte de to mandskaber gå fra banen med et resultat på 0-0.


Af Lasse Rene

13 kommentarer

Sims91 22:52          
Skuffende og meget hakkende sæsondebut. Simpelthen ikke nok kvalitet i offensiven. Det er en nødvendighed, at folk som Hazard og Asensio kommer i gang i denne sæson. De unge brasilianske spilleres gode input fra tid til anden kan kun regnes som bonus.
Ma-sH 22:54          
Virkelig en lang sæson at få i møde med så tyndt besatte kanter! Hazard og Asensio´s form bliver afgørende for om sæsonen bliver god eller en fiasko!

Skrev det for to år siden, skriver det også gerne igen om to år i en ny tråd, Vinicius er uduelig og har intet at gøre på top niveau!! Han mangler simpelthen for meget til nogensinde at kunne blive rigtig god. Sælg ham!
ligaes 23:01          
Udemærket første halvleg , hvor der var mange positive tendenser.
Anden halvleg var noget dårligere, og især offensiven er slet ikke skarp nok.
Vinicius og Rodrygo skal snart til at tage det næste skridt op af stigen. Fin debut af Ødegaard
Return_of_the_Mølbat 23:09          
Præstationen var under al kritik efter pausen! Midtbanen var sløv, kanterne var katastrofale og Benzema fik stort set intet at arbejde med. Kun Carvajal og Mendy + Varane og Courtois spillede 90 gode minutter.

Jeg er dog rasende på Zidane for hans uforståelige taktiske dispositioner. Det var jo tydelig for enhver, at 4-3-3-formationen ikke fungerede efter Sociedad havde lavet et par taktiske justeringer omkring den halve time. Alligevel fortsætter Zizou med denne formation, hvor Benzema var ufattelig isoleret i feltet, da hverken Rodrygo eller Vinicius ville forlade kridtstregerne i hver deres ende af banen. Da han så endelig skifter Rodrygo ud i midten af 2. halvleg, sætter han fandme den fuldstændig uprøvede Marvin Park ind som en 1-til-1 erstatning. Det var sgu da så åbenlyst, at han enten skulle have sat Mayoral eller Jovic ind til at støtte Benzema! Men det gjorde Zidane ikke, og som forventet producerede Real Madrid ikke en eneste nævneværdig chance i de sidste 45 minutter. Pinligt!
Kemosabe-Kowl 23:50          
@return of the mølbat. Kunne ikke være mere enig med dig.
sacrabosco 00:02          
Rolig nu, folkens - sådan starter hver eneste sæson de sidste mange år for jer real-fans: spillerne er uduelige, spillet håbløst og træneren certificeret idiot. Lad os nu se om 7-8 måneder, om ikke spillerne er verdensklasse, spillet overlegent og træneren et gudbenådet geni... Der skal bare en titel til - så er denne rituelle stammedans glemt, som var det aldrig sket. God sæson!
OfficialSky2K14 00:25          
fuldstændig enig med sacabosco.

Vi holder nullet og spiller rigtigt fint med i kampen. Sæsonstarten i denne corona-tid er en ren 50/50 og jeg er slet ikke i tvivl om, at LaLiga trofæet står i skabet når sæsonen er omme. En okay sæsondebut af Ødegaard, dog skal hans pasninger sidde mere præcist i næste kamp. Dette var en oplagt chance for ham til at ramme startopstillingen tidligt på sæsonen, men muligheden blev dog ikke helt blev grebet. Alt i alt en stabil præstation af holdet med et minimum antal af store fejl.

Vinicius mangler desværre en hel del på den sidste 1/3 af banen som desværre for os er dér han skal shine. Rodrygo har også nogle ting at arbejde med i resten af sæsonen, men lad os nu ikke glemme at Real Sociedad er et utroligt godt hold.
Onsdag 28. oktober
Tirsdag 27. oktober
Zidane: Hazard-spilletid skal doseres rigtigt
07:28
Van Dijk-afløser skadet: Det er ikke godt
07:28
Avis: Ståle ønskede Hjulmand som FCK-afløser
07:28
Van Dijk-afløser skadet: Det er ikke godt
07:23
La Liga-chef raser: Bartomeu er uvidende
07:20
Sur Klopp: Vores startopstilling var af respekt
07:19
FCK - Sejr mod Davids orker!
07:19
Van Dijk-afløser skadet: Det er ikke godt
07:16
Klopp: FCM pressede som sindssyge
07:13
Officielt: Barcelona-præsident trækker sig
07:12
Stærke FCM glippede sen udligning på Anfield
07:10
Sur Klopp: Vores startopstilling var af respekt
07:10
Van Dijk-afløser skadet: Det er ikke godt
07:08
Juventus FC - Banter era
07:01
FCM-profil: Var ligeglade med hvem vi mødte
07:00
Lungi i Norwich-debut: Lavede dumme fejl
06:59
Real Madrid undgik ny CL-skuffelse i 93. minut
06:57
Sur Klopp: Vores startopstilling var af respekt
06:53
Avis: Ståle ønskede Hjulmand som FCK-afløser
06:48
FCK - Sejr mod Davids orker!
06:45
Juventus FC - Banter era
06:39
Stærke FCM glippede sen udligning på Anfield
06:36
Stærke FCM glippede sen udligning på Anfield
06:35
Atalanta-fans knuste rude i Ajax' spillerbus
06:35
Sur Klopp: Vores startopstilling var af respekt
06:33