Luk

Ødegaard og Monreal brød Atletico-stime

| La Liga | 4 kommentarer

Infoboks

Real Sociedad - Atletico Madrid 2-0
La Liga
58' 1-0 Martin Ødegaard
61' 2-0 Nacho Monreal

Martin Ødegaard og Nacho Monreal scorede, da Real Sociedad vandt 2-0 over topholdet Atletico Madrid i La Liga.

Atletico Madrid skulle forsøge at holde sig på maksimumpoint lørdag aften, da La Liga-mandskabet tog på besøg hos Real Sociedad.

Hjemmeholdet havde før kampen hentet fire point i tre kampe og kunne derfor i den grad bruge tre point her for at komme op i toppen af rækken.

Spillet fordelte sig meget lige i løbet af kampens første 45 minutter, der sluttede uden scoringen for begge mandskaber.

Hjemmeholdet havde dog været tættest på et par gange, hvor Mikel Oyarzabal efter 24 minutter blev sendt alene igennem. Han måtte dog se sin afslutning reddet af en fremstormende Jan Oblak.

Også Diego Llorente havde en god chance i første halvleg, hvor han efter en halv times spil kom højest på et hjørnespark og headede mod kassen. Bolden gik dog tæt forbi mål.

Anden halvleg var næsten en time gammel, da kampens første scoring faldt. Martin Ødegaard modtog bolden på kanten i feltet og tog et par træk, inden han afsluttede. Bolden blev rettet af og snød Oblak i Atletico-kassen.

Da der først kom hul på bylden, skulle hjemmeholdets fans ikke vente mange minutter, før de igen kunne juble over en scoring.

Et frispark blev sendt i boksen, og Jan Oblak måtte give en ripost. Den var debutanten Nacho Monreal først over, og spanieren prikkede 2-0-målet i kassen.

Det blev kampens slutresultat, og Atletico Madrid måtte derfor indkassere sæsonens første pointtab, mens Real Sociedad spillede sig op på syv point efter fire kampe.


Af Jonas Sand

4 kommentarer

kedeligstelandsholdever 20:34          
Havde Ødegaard bare 10 procent mere i antrit... Men ok, et gennembrud i ligaen, klart, stor playmaker. De Bruyne-potentiale. Helt rimeligt at Real S. vinder.
Andreas_ 20:38          
Real Sociedad ser spændende ud i år. Et interessant hold de har samlet sammen og nogle fede fans. Ødegaard er godt nok vild
Irakeren 20:53          
´´Atlético vinder stensikkert ligaen i år´´ var der en, der skrev tidligere i dag haha!

De får det rigtig svært i denne sæson, og kommer også til at få mange kedelige X´er. Så snart Messi er tilbage, og Hazard er i form, så ryger de bag Barcelona/Real Madrid, som de plejer.
MesutCazorla 23:52          
´´Atlético vinder stensikkert ligaen i år´´ var der en, der skrev tidligere i dag haha!

De får det rigtig svært i denne sæson, og kommer også til at få mange kedelige X´er. Så snart Messi er tilbage, og Hazard er i form, så ryger de bag Barcelona/Real Madrid, som de plejer.


Jeg undres over, at man kan hoverer og morer sig over et nederlag, til et hold der alligevel bibeholder deres førsteplads, på trods af det - i hvert fald ind til imorgen. Det er i øvrigt et par sæsoner siden, at Real er sluttet over Atlético.
Torsdag 17. oktober
Onsdag 16. oktober