LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ødegaard orkestrerede tæsk til Namli og co.

| Æresdivisionen | 6 kommentarer
Ødegaard orkestrerede tæsk til Namli og co.
Foto: Getty Images

Martin Ødegaard lagde op til tre mål, der alle blev sat ind af Bryan Linssen, da Vitesse lørdag aften slog Younes Namli og Zwolle med 4-1.

Vitesse skulle cementere sin plads i tabellen, der kan give adgang til Europa League-fodbold i næste sæson efter playoff, da holdet lørdag aften tog imod Zwolle i Æresdivisionen.

Younes Namli var med fra start for Zwolle, men det skulle blive en anden skandinavisk midtbanespiller, der stjal showet.

Martin Ødegaard assisterede nemlig hele tre gange gennem opgøret, og han havde en god kemi med Bryan Linssen lørdag aften, da alle tre oplæg blev omsat til scoring af netop Linssen.

Endnu mere bemærkelsesværdigt var det, at alle Ødegaards oplæg faldt efter hjørnespark, hvor Bryan Linssen var første mand på bolden i feltet.

Vitesse var ellers en mand i undertal mere end en time, da den tidligere Manchester United-spiller Alexander Büttner så direkte rødt for en svinestreg efter 27 minutter, men det var intet problem for hjemmeholdet, når Ødegaard legede med gæsterne på standardsituationerne.

Vitesse vandt opgøret med 4-1, og danske Rasmus Thelander sad på bænken gennem hele opgøret for det vindende hjemmehold. Younes Namli spillede alle 90 minutter.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

6 kommentarer

TheNightHawk30 21:52          
han burde rykke et niveau op snart. tror han har potentiale til det.
Over 9000 21:57          
6 mål og 9 assists i 28 kampe i Æresdivisionen denne sæson, og ligger højt på listerne over skabte chancer og vellykkede driblinger pr. kamp, hvis jeg ikke tager meget fejl. Havde mine tvivl om Vitesse var det rigtige valg for Ødegaard, men det har gjort ham godt. Håber at næste sæson byder på et lejemål i La Liga.
Ikke-en-bot 22:22          
Artiklen nævner at alle tre assists var direkte fra hjørne. Hvor mange af de ni assists udover dagens tre er fra dødbolde? Altså, intet problem i at han tager et solidt hjørnespark, men det er vel ikke ligefrem en kompetence der taler alvorligt til hans spillemæssige niveau som playmaker. Derudover har resten af hans assists også været mod skodhold.

Det er da stadig muligt han kan blive en god spiller, men vi ville jo ikke snakke om en eller anden random 20-årig Hollandsk spiller med så beskedne stats.
bobmarley 02:59          
"Det er da stadig muligt han kan blive en god spiller, men vi ville jo ikke snakke om en eller anden random 20-årig Hollandsk spiller med så beskedne stats."
Han er fra Norge, din klaphat.
-V- 04:05          
din klaphat
Den fattede du bare nada af, hva´?

For din skyld: "vi ville jo ikke fremhæve en spiller fra Holland, som havde tilsvarende stats - den eneste grund til at Øde får omtale er at han er overhypet og er skandinav."
Capiche?
shu-lei-gen 08:33          
Nu ejes han stadigt af Real M.
Han spiller på en speciel kontrakt, hvor det bl. a koster 10.000 euro pr. kamp han ikke spiller for Vitesse.
Sidste sæson var han udlejet til Heerenveen.
Lørdag 25. maj