Luk

Ødegaard regner med to års ophold i Sociedad

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Real Sociedad
La Liga (23/11)
bet365 1,36 5,25 7,00
NordicBet 1,39 5,45 7,15
Oddset 1,37 5,30 6,90

Real Madrid-lejesvenden Martin Ødegaard forventer, at han bliver sin toårige lejekontrakt ud i Real Sociedad, hvor han bliver rost for sine præstationer.

Den norske kreatør Martin Ødegaard er glad for sit ophold i den baskiske La Liga-klub Real Sociedad.

Så glad, at han regner med at blive i den spanske klub i hele den toårige periode, Real Sociedad og nordmanden har papir på hinanden til trods for rygter om en tidlig retur til Real Madrid efter en række flotte præstationer.

- Jeg er heldig at spille på et rigtig godt hold. Det er grunden til, at alt er lettere for mig. Vi spiller rigtig godt. Vi vil gerne ud i Europa, men det er alle holdenes mål, forklarer Real Sociedad-stjernen ifølge Football Espana til Radio Marca.

- Vi bliver nødt til at arbejde hårdt hver eneste dag, og det her er en trup, der er så speciel, at jeg aldrig har oplevet noget lignende i mit liv, siger den 20-årige nordmand.

- Jeg er meget glad for at skulle være her to år. Længden af lejekontrakten var meget vigtig for mig, fastslår Ødegaard.

Den unge playmaker kan også blive påvirket af personlige relationer i sin beslutning, forklarer han.

- Min plan er at blive her i to år, men det afhænger af mange ting. Måske får jeg en kæreste fra San Sebastian, så jeg bliver her for altid. Jeg ved det ikke. Jeg tror, jeg foretrækker norske piger, siger Martin Ødegaard ifølge Football Espana.

Den 20-årige nordmand har spillet 11 kampe i La Liga i indeværende sæson med to scoringer og tre assists til følge.


Af Daniel Laursen
Onsdag 20. november
Tirsdag 19. november