Luk

Østrig har profilerne med mod Danmark

| EM | 0 kommentarer

Infoboks

Danmark - Færøerne
VM Kvalifikation UEFA Gruppe F (12/11)
Oddset 1,05 12,00 35,00

Marcel Sabitzer vender tilbage i den østrigske landsholdstrup imod Danmark og Færøerne, ligesom profiler som David Alaba og Marko Arnautovic er udtaget.

Østrig skal i oktober op imod Færøerne og Danmark, og landstræner Franco Foda har udtaget sin landsholdstrup til de to VM-kvalifikationskampe.

Her vender Bayern München-spilleren Marcel Sabitzer tilbage, efter han ved seneste samling sad over med en skade. Også Benfica-kant Valentino Lazaro og Mainz-angriber Karim Onisiwo er med i truppen igen.

Til gengæld må landstræneren klare sig uden Rapid Wien-angriberen Ercan Kara.

Ellers er der masser af kendte navne og rutinerede kræfter i den østrigske trup - heriblandt David Alaba, Martin Hinteregger, Christoph Baumgartner, Florian Gillitsch og Marko Arnautovic.

Østrig møder Danmark den 12. oktober, men inden da skal de op imod Færøerne den 9. oktober.

- Vi er i en vanskelig periode, så kontinuiteten har været vigtig for mig. I princippet har vi tillid til de spillere, der imponerede ved EM, siger Franco Foda.

- Vi er blevet advaret mod Færøerne, som Danmark først scorede sejrsmålet imod i 85. minut. Vi skal være meget fokuserede fra første sekund. Vi skal absolut vinde der.

Østrig ligger nummer fire i Danmarks gruppe med syv point for seks kampe.


Af Sara Margren
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober