Luk

Østrig-træner fastslår: Vi parkerer ikke bussen

| EM U21 | 2 kommentarer
Østrig-træner fastslår: Vi parkerer ikke bussen
Foto: Getty Images

Østrig har stor respekt for Danmark, men planen er bestemt ikke at stille sig langt tilbage og kun satse på omstillinger, siger landstræner Werner Gregoritsch.

På onsdagens pressekonference forud for torsdagens møde med Østrig sagde U21-landstræner Niels Frederiksen, at han forventer et østrigsk hold, der til tider vil stille langt tilbage på banen.

Den østrigske U21-landstræner, Werner Gregoritsch, har stor respekt for den danske offensiv, men han slår fast, at Østrig har tænkt sig at spille med.

- Jeg er glad for, at den danske træner forventer et defensivt østrigsk hold, men vi har bestemt ikke tænkt os at parkere bussen, siger Gregoritsch på den østrigske pressekonference.

- Vi har spillere, der er født til at spille offensivt, men som altid er det vigtigt at se, hvordan kampen udvikler sig.

- Selvfølgelig vil vi udnytte vores styrker, og én af dem er defensiven med spillere som Kevin Danso og Stefan Posch, men vi har også virkelig dygtige offensive spillere, så det handler om at finde den rette balance, siger træneren.

God fodbold er en del af Danmarks fodboldkultur
Den østrigske landstræner har stor respekt for Danmark, og han vil forsøge at gør rummene små for den danske offensiv.

- Vi kan ikke tillade, at Danmark får for meget plads, for de er meget dygtige offensivt. Danmarks fodboldkultur er at spille god fodbold, og det betyder noget for vores tilgang til kampen.

- Danmark er også et ekstremt taktisk hold, der er godt organiseret defensivt, og de har stor erfaring fra slutrunder.

- De ved, at de er ude, hvis de taber, så vi skal finde en god balance imellem det defensive og det offensive, siger Werner Gregoritsch.

Østrig åbnede i modsætning til Danmark EM-slutrunden med en sejr, da det blev til 2-0 mod Serbien.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt
Onsdag 17. juli
Tirsdag 16. juli