Luk

Offenberg sluttede af med vild brandkamp

| 2. division | 5 kommentarer

Infoboks

Den tidligere landsholdsanfører Christian Offenberg scorede to mål og lavede to oplæg, da han spillede karrierens sidste kamp i Avartas 6-0-sejr over Kjellerup i 2. divisions nedrykningsspil.

Mens der var drama i flere kampe i 2. divisions nedrykningsspil forholdt det sig ikke sådan i kampen mellem Avarta og Kjellerup.

Gæsterne var allerede sikre på at rykke ud af landets tredjebedste række, mens Avarta havde sikret sig en ny sæson i 2. division før opgøret.

Dermed kunne hjemmeholdet fokusere på at sige farvel til anfører Jacob Albrechtsen og Christian Offenberg, der bar anførerbindet, da vikar-landsholdet mødte Slovakiet. Begge havde før kampen annonceret karrierestop, og de formåede at sige farvel med manér.

Kampen var 23 minutter gammel, da Christian Offenberg med en glimrende pasning sendte August Vitus i dybden. Her svigtede han ikke, og så kunne Avarta juble over at være i front.

31-årige Offenberg ville også selv lege med fem minutter før pausen, da han flot styrede et indlæg i kassen med hovedet. Han var dog ikke færdig med at gøre sig bemærket.

Fem minutter inde i anden halvleg var angriberen igen på pletten og gjorde det til 3-0, da et indlæg fandt ham fri i feltet.

Efter 65 minutter havde Offenberg også mulighed for at score hattrick, men uselvisk spillede han chancen større og lagde bolden på tværs til Jacob Albrechtsen, der dermed også sagde farvel med en scoring.

Kort efter 4-0-målet blev Christian Offenberg klappet fra banen til fordel for det tidligere Brøndby-talent Oliver Carrara. Det blev Avarta dog på ingen måde mindre målfarlige af.

Efter ti minutter på banen havde den indskiftede angriber allerede scoret to gange. Først da han blev spillet fri i feltet efter 73 minutter, og fire minutter senere faldt en bold ned for fødderne af ham på kanten af feltet. Her tog han et par træk og bragede bolden i kassen.

Andetsteds var Frem allerede sikret førstepladsen i nedrykningsspillet, da de gik på banen mod allerede nedrykkede TPI.

Topholdet kom bagud efter blot to minutter ved Kasper Madsen, men på scoringer af Tonni Adamsen, Brean Camili og Benjamin Warlo fik Frem det vendt og vandt kampen 3-1.


Af Jonas Sand

5 kommentarer

Eiskalt 16:37          
Elsker man omtaler ham som landsholdsanfører - hvilket selvfølgelig er helt korrekt, men måske man lige kunne have skrevet (vikar)landsholdsanfører.
Slettet(381305212007) 16:39          
Eiskalt folk skal ind og se artiklen :)
poh 19:07          
Skruebrækker og deltidshooligan i en konkurrerende klub. Den forkerte Offenberg, som vi kalder ham i Gladsaxe...
Kundernehar altid ret 19:31          
Poh .Akademisk boldklub, det er vist ikke studenterhuen der trykker dig platfodet. Alle der spillede med på vikarlandsholdet, sørgede faktisk for at landsholdet( det rigtige) idag spiller
Men misundelsens brød bliver også spist.
Deltidshooligan ?.?.???
poh 22:56          
@Kundernehar altid ret

Tusind tak skal du have, og i lige måde! LIX-tallet i dit eget indlæg er jo skyhøjt.

For øvrigt er det mange årtier siden at man skulle være akademiker for at tørne ud for de grønne, og det har aldrig været et krav ift at være fan af klubben. Men tak for svineren! :)

Du er sikkert selv skruebrækker, og det er også helt i orden med mig. Men de drenge der tørnede ud for landsholdet, alene for at kunne skrive "landskamp" på CV´et, de har sat røven i klaskehøjde. Sådan er det. Og det er da kun fair lige at nævne at manden har overfaldet fodboldfans i sin fritid, nu hvor bold.dk hylder hans karriere. Han var aktiv både indenfor kridtstregerne og udenfor stadion.
Søndag 16. januar