Luk

Offensiv Lyngby-duo øjner comeback

| NordicBet Liga | 4 kommentarer

Infoboks

Både Christian 'Greko' Jakobsen og Emil Nielsen øjner et comeback for Lyngby, selvom førstnævnte muligvis først kommer i aktion i det nye år. 

Lyngby har i nogle måneder efterhånden manglet to af klubbens offensivspillere. 

Christian 'Greko' Jakobsen har slet ikke været i aktion for holdet i denne sæson, mens Emil Nielsen har siddet ude, siden han blev udvist mod Jammerbugt den 30. juli. 

For begge spillers vedkommende lysner det dog i forhold til et comeback, selvom comebacket for 'Greko kan ende med at ligge i det nye år. 

- Jeg har døjet med en hælskade - det som de fleste nok kender som en hælspore. Så det er den eneste grund til at man ikke har set mig på banen.

- Tidshorisonten er lidt uklar - måske bliver det først i det nye år, men jeg håber på at kunne blive klar inden da. Jeg arbejder i hvert fald hårdt for det hver dag. Både på at komme tilbage så hurtigt som muligt, men også på at være i bedst mulig forfatning når jeg er tilbage, forklarer han til klubbens hjemmeside. 

Mere positivt lyder det fra Emil Nielsen.

- Jeg blev opereret for lyskebrok i sommer, hvilket jeg kom ret hurtigt tilbage fra - men måske også for hurtigt, og efter at have spillet et par kampe kunne jeg mærke, at jeg fik overbelastet arret. Derfor besluttede vi os for at tage mig ud, indtil der var helt styr på det.’

- Min status er nu, at jeg er begyndt at træne med igen, så jeg er heldigvis på vej tilbage. Vi passer stadig på og er i gang med at finde en balance, hvor jeg er med, men ikke overbelaster det igen, lyder det fra Emil Nielsen.

Lyngby er på andenpladsen i NordicBet Ligaen med et point op til FC Helsingør. De kongeblå har dog en kamp i hånden i form af det udsatte opgør mod Vendsyssel, hvor Wessam Abou Ali faldt om. 


Af Andreas Roesen
Mandag 6. december