Luk

Offensiv trio rullede sig ud i Uniteds sikre sejr

| Europa League | 9 kommentarer

Mason Greenwood, Anthony Martial og Marcus Rashford stod for scoringerne, da Manchester United torsdag aften slog Partizan Beograd med 3-0 i Europa League.

Manchester United var på jagt efter førstepladsen, da de torsdag aften tog imod serbiske Partizan Beograd på Old Trafford i Europa Leagues gruppe L.

Tidligere på dagen havde AZ Alkmaar lagt sig i spidsen af gruppen med en 5-0-sejr over FC Astana, og derfor skulle den engelske traditionsklub forsøge at fravriste dem den plads med tre point.

Manchester United var det bedste hold gennem første halvleg, og inden for kampens første ti minutter kunne Marcus Rashford have scoret til både 1-0 og 2-0, men han måtte vente lidt endnu.

I stedet var det purunge Mason Greenwood, der udnyttede et oplæg fra Rashford til at bringe sig selv på måltavlen og sikre United en 1-0-føring.

Anthony Martial udnyttede en forfærdelig clearing i det serbiske forsvar godt ti minutter senere, da han modtog bolden uden for feltet, afdriblede en forsvarsspiller og prikkede bolden forbi den fremstormende Partizan-keeper, der blot kunne se til, mens bolden trillede over stregen til 2-0.

Martial og Rashford kunne have øget til 3-0 inden pausefløjtet, men ærgerrige Rashford måtte vente til anden halvleg.

Der bragede han nemlig bolden op i nærmeste hjørne efter blot fire minutters spil, da Ashley Young på fornem vis lagde bolden til rette for angriberen.

Rashford var en trussel kampen igennem, og fire minutter senere kunne han have fordoblet sin måltotal, men Vladimir Stojkovic i det serbiske mål gjorde alt, hvad han kunne for at undgå en ydmygelse af Partizan.

Resten af opgøret foregik på cruise control for hjemmeholdet, der dermed sikrede sig en 3-0-sejr.

Med de tre point hopper Manchester United igen forbi AZ Alkmaar og overtager førstepladsen i Europa Leagues gruppe L.

Sejren betyder også, at Manchester United er videre til sekstendedelsfinalerne.

 


Af Daniel Laursen
Torsdag 21. november
Onsdag 20. november