Luk

Officielt: 2. div. afgøres i seks slutspilsrunder

| Danmark | 14 kommentarer

Infoboks

VSK Aarhus - B93
2. Division Nedrykningsspil (04/07)
bet365 3,40 3,60 1,90
Oddset 2,95 3,60 2,05
YouBet 2,95 3,90 2,00

Stillingen i 2. divisions grundspil fryses, og klubberne går direkte til op- og nedrykningsspillet, hvor de skal spille seks kampe.

2. division bliver ikke aflyst - i stedet fryser man den nuværende stilling i grundspillet og går direkte til op- og nedrykningsspillet.

Det sker senest onsdag den 17. juni og eventuelt allerede i weekenden i uge 24, 13. og 14. juni, og sæsonen afsluttes den 5. juli efter seks spillerunder.

Det meddeler Divisionsforeningen i en pressemeddelelse, som tager forbehold for, at myndighederne skal åbne samfundet tilstrækkeligt i begyndelsen af juni, hvis det skal lykkes.

- Hvis 2. division ikke bliver en del af genåbnings fase 3 (senest fra 8. juni), slutter sæsonen uden yderligere kampe, slår Divisionsforeningen fast.

I op- og nedrykningsspillene, som udgøres af to puljer af 12 hold, skal klubberne krydse klinger med klubberne fra den modsatte gruppe – altså de klubber, de endnu ikke har mødt. De skal dog ikke mødes to gange, men kun én gang. Alle klubber spiller tre kampe på hjemme- og udebane.

Det betyder altså, at styrkeforholdet mellem de to grupper dermed bliver afprøvet. Det er noget af det, flere klubber har efterspurgt i forbindelse med en afgørelse.

I fredags var otte klubber ude med en opfordring om at aflyse 2. division, det bliver der altså ikke noget af.

Alle hold tager alle sine point med over i op- og nedrykningsspillet, hvor der skal findes én oprykker og fem nedrykkere.

Divisionsforeningen oplyser, at man i sin administration ikke selv har mandat til at suspendere nedrykning eller vedtage en løsning, der giver et andet antal hold i næste sæson, end de allerede vedtagede 24 hold i 2020/2021.

I de to 2. divisionspuljer, der nu slås sammen, har FC Helsingør flest point i skrivende stund. Klubben har seks point ned til Aarhus Fremad efter sammenlægningen. Derefter følger Middelfart Boldklub og Vanløse IF.

I bunden er ligger Vejgaard, som er overgået af Ringkøbing IF, Slagelse B&I, FC Sydvest og Holbæk B&I.


Af Jonas Dalgård

14 kommentarer

DanishDelight 17:22          
Er tilhænger af at der forhåbentligt kommer noget mere bold sommeren over, i forhold til en komplet aflysning. Så lad os krydse fingre for at 2. Division bliver en del af genåbningsfase 3
Nightmaremoon99 17:50          
Er der ikke kun 4 nedrykkere til DS?
Håber det er en stavefejl medmindre at DS også bliver lavet om fra næste sæson? I øjeblikket er da 4 puljer hvilket jeg går udfra bare er blevet fast frosset som de er lige nu
BF1886 17:53          
Er der ikke kun 4 nedrykkere til DS?
Håber det er en stavefejl medmindre at DS også bliver lavet om fra næste sæson? I øjeblikket er da 4 puljer hvilket jeg går udfra bare er blevet fast frosset som de er lige nu
2. Division har ikke mandat til at levere andet end 5 nedrykkere, som så skal erstattes af 3 oprykkere fra DS.
Frakørsel 1 18:15          
En ok sportslig løsning alt taget i betragtning. Vi er lukket inde i en uløselig situation. Jeg kommer til at mangle hvepsenes københavneropgør. Hvis man alligevel ikke er inde på stadion er det ikke et savn. Udover det savn man allerede har. Hvis det bliver tilladt at forsamles flere, er der mulighed for et antal tilskuere? De dygtigste til øl og pølser står i første række. Corona kampen er den største.
VIF57 18:40          
Enig med dig Frakørsel 1.
IAmNotDrunk 18:40          
For den klub jeg holder med - Brønshøj - bliver der ikke den store forskel, fra det forslag som klubben fremlagde sammen med 7 andre klubber.

Brønshøj er i oprykningsspillet, hvor Helsingør er så langt foran at de er defacto rykket op. Så jeg forudser et kedeligt oprykningsspil uden ret meget at spille for.

Værre ser det ud for bundholdene, her bliver der kamp til stregen for at undgå at blive blandt de fem dårligst placerede. Vejgaard, Ringkøbing og Skovshoved er meget tæt på nedrykning. Slagelse hænger med det yderste af neglene, fast i håbet om redning. Og så er der 6 hold, der slås om at undgå den sidste sorteper plads. Dalum og VSK, ser ud til at kunne ride stormen af og få en sæson mere i divisionen.
1000 Mål 20:35          
Kære notdrunk
Jeg er ikke enig , der er meget at spille for 6 gratis Kampe med mulighed for at afprøve de unge spillere fra U19 , ved godt BB ikke har U19 , men det har HIK , Vanløse og Frem og de vil helt sikkert give u19 og de 2-3 bedste 2 holds spillere mulighed for at snuse til det .
Man kunne også bruge de 6 kampe til at spille bedste start 11 mere sammen .
Så helt ærligt , hvis du virkelig er en Stor BB fan ville du absolut ikke mene det er kedelig , men i stedet for bakke om de unge spillere der forhåbentlig også i BB bliver benyttet , så du en dag kan juble , og ligefrem forlade Valby Idrætspark med en sejr over Frem ( smil )
Lørdag 4. juli
Fredag 3. juli