Luk

Officielt: ACH henter Anders K. Jacobsen

| NordicBet Liga | 17 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - Hvidovre IF
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 1,80 3,50 4,20

AC Horsens bekræfter tirsdag, at klubben henter den rutinerede SønderjyskE-angriber Anders K. Jacobsen. Han udstyres med en treårig aftale.

AC Horsens har sikret sig gedigen forstærkning i sit angreb, da klubben har hentet Anders K. Jacobsen i SønderjyskE.

Det bekræfter 1. divisionsklubben tirsdag på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at 31-årige Anders K. Jacobsen er blevet udstyret med en treårig aftale.

Cheftræner Jens Berthel Askou glæder sig over transferen.

- Det er en fantastisk signing for os, for vi får en topspiller ind, som har været garant for et tocifret antal mål og assists i Superligaen gennem mange år, og han er den topangriber med erfaring fra højeste niveau, vi har ledt efter. 

- Han er en fantastisk fyr og holdspiller, der gør holdkammeraterne gode på og uden for banen, og han er en lynhamrende intelligent angriber, som også er rigtig bevægelig og kan skabe og udnytte rum. Han giver endnu en dimension til vores angrebsspil, siger Askou til klubbens hjemmeside, hvor Anders K. Jacobsen tilføjer:

- Jeg fik hurtigt en god fornemmelse omkring AC Horsens og deres interesse i mig, og nu glæder jeg mig til, at vi i fællesskab kan arbejde hen mod at spille i Superligaen igen. Jeg glæder mig til at komme i gang.

Anders K. Jacobsen får trøjenummer ni i AC Horsens og træner med for første gang tirsdag.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 4. december
Fredag 3. december