Luk

Officielt: Anders Bærtelsen til Haugesund

| International | 2 kommentarer

Infoboks

Vendsyssel FF - Hobro
NordicBet Liga (26/02)
Oddset 1,87 3,45 3,90

Vendsyssel medddeler tirsdag på deres Facebook-profil, at de har solgt Anders Bærtelsen til norske Haugesund.

Vendsyssel FF har solgt deres unge forsvarsspiller Anders Bærtelsen til Hagesund i Norge, hvor han skal spille i den bedste norske række.

En aftale klubben er stolt af.

- Planen har hele tiden været, at Anders Bærtelsen skulle sælges på et tidspunkt. Vi er en klub, som gerne vil samle talenter op, der måske ikke helt er lykkedes i de store klubber, udvikle dem og så sælge dem videre. Det er Anders Bærtelsen et perfekt eksempel på, udtaler Søren Henriksen og fortsætter.

- Vi havde håbet på, at vi kunne holde på ham lidt endnu, da han er en fantastisk dygtig og talentfuld spiller, men vi har fået et økonomisk attraktivt tilbud – og da Anders også gerne vil prøve sig af på et højere niveau, giver det rigtig god mening.

Bærtelsen selv takker også for samarbejdet og ser frem til at prøve sig af på et højrere niveau.

- Jeg vil gerne sige tusind tak til Vendsyssel FF for min tid her i klubben. Vi lagde sammen en karriereplan i forbindelse med mit skifte fra AaB, og jeg er rigtig glad for, at planen er lykkedes.

- Vendsyssel FF har fået en god transfer – og jeg har udviklet mig efter planen og har nu fået mulighed for at kunne spille på et endnu højere niveau, siger Bærtelsen ovenpå skiftet.

Klubben mangler således en mand i midterforsvaret, men i meddelelsen på Facebook fremgår det, at klubben måske har en aftale på vej i hus der.

21-årige Bertelsen kan få debut for sin norske arbejdsgiver på søndag, når de tager imod Lilleström.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar