Luk

Officielt: Andrew Hjulsager tager to år i Belgien

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Oostende - Beerschot
1. Division A (10/08)
bet365 2,37 3,40 2,87
Oddset 2,35 3,45 2,75
YouBet 2,35 3,50 2,80

KV Oostende bekræfter, at klubben har skrevet kontrakt med den tidligere Brøndby-spiller Andrew Hjulsager.

Andrew Hjulsager har forladt Celta Vigo og skrevet kontrakt med den belgiske klub KV Oostende.

Den tidligere Brøndby-spiller har underskrevet en toårig kontrakt, som har en indbygget option om yderligere et år.

Og belgiernes cheftræner, Kåre Ingebrigtsen, som tidligere har været i Rosenborg, har holdt godt øje med Andrew Hjulsager i de seneste år.

- Vores træner har fulgt Hjulsager, siden han stadig var i Brøndby, siger chefscout Guy Ghysel.

- Han kunne være vendt tilbage til danske topklubber, men valgte at fortsætte sin karriere her. Han er en fysisk stærk spillere, som kan spille både centralt og på kanten. Han har samtidig god sparketeknik med begge ben, siger chefscouten.

Andrew Hjulsager nåede to og et halvt år som Celta-ejet spiller. En enkelt halvsæson spenderede han hos Granada på en lejeaftale.

Han nåede i alt 24 La Liga-kampe i sin tid i Celta Vigo.

Celta Vigo oplyser desuden, at klubben har sikret sig en videresalgsklausul.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

mexicoz 14:49          
Det er da noget af et skridt nedad. En belgisk bundklub, var det virkelig det bedste der var?
Chimi-Changa 14:56          
Jeg tror faktisk at det var det bedste der var til ham, eftersom at de danske topklubber havde vendt tommelfingeren nedad!?

Det er ikke altid det kan svare sig at tage hurtigt ud og få sit udenlandseventyr. Han kunne have fortsat udviklingen i Brøndby og ruste sig selv bedre til udlandet, men sådan skulle det ikke være.
JKK 14:59          
"Han kunne være vendt tilbage til danske topklubber, men valgte at fortsætte sin karriere her."
han kunne være taget til Danmark

den mest fornuftige delta vigo dansker og lur mig om han ikke er den der får mest succes af dem der smutter nu. mathias jensen til brentford er dømt til at gå galt, emre mor forsætter vel sin ligegyldige tilværelse og pione tror vel stadig han bør spille en en top klub. eneste rigtig af andrew som har tænkt dette skridt igennem. held og lykke!!
bruger 156353 15:04          
JKK hvorfor er Brentford dømt til at gå galt? Jeg tror det bliver en stor succes for Mathias Jensen. Og tror stadig Pione nok skal komme tilbage på topniveau.
Blokvogn 15:33          
Chili-changa, hvor ved du fra, at danske topklubber er vendt tomlen nedad, de har måske holdt dig underrettet, pladder. Han har sikkert valgt Belgien på grund af pengene.
bruger 156353 16:33          
Sboika90 smut!
Jaws 16:59          
Ikke noget dumt skifte. Han bør blive en stor profil for klubben, og så er han på vej op igen om et år. Alternativet var vel Brøndby, hvilket også kunne have givet god mening, men det var kritikken vel ikke blevet mindre af. Så skulle vi igen høre på misforståelsen om danske spillere, der er "for svage mentalt til at klare sig i udlandet".
Det kan godt blive rigtig fornuftigt for Hjulsager det her. Han kan godt få en rigtig god karriere i Belgien og evt Holland.
Søndag 9. august