Luk

Officielt: Aston Villa skriver med Buendia

| Premier League | 9 kommentarer

Infoboks

Aston Villa har torsdag bekræftet, at Emiliano Buendia har bestået lægetjekket og dermed skifter til klubben på en femårig aftale.

Torsdag var der også transfernyt fra den engelske Premier League, da Aston Villa endelig kunne meddele, at de har skrevet under med Emiliano Buendia fra Norwich.

Den 24-årige argentiner har nemlig bestået det obligatoriske lægetjek og dermed fået en femårig kontrakt med Premier League-klubben, og det er en spiller, som kan få en stor indflydelse på Aston Villa til den kommende sæson.

Det fortæller manager Dean Smith til klubbens hjemmeside.

- Emiliano har netop afsluttet en fremragende sæson på et Championship-vindende Norwich-mandskab med sammenlagt 31 mål og assists, og han blev udnævnt til sæsonens spiller.

- Han er lige så dygtig til at spille som en kantspiller som på ti´er-positionen, og han er en fantastisk tilføjelse til vores angrebsmuligheder. Vi er meget glade for at have lavet en så spændende aftale så tidligt på sommeren, udtaler Dean Smith.

Emiliano Buendia kom til Norwich fra Getafe tilbage i 2018, hvor det siden da er blevet til 121 kampe med 24 mål og 42 assists til følge.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 17. juni