LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Bernard får fire år i Everton

| Premier League | 6 kommentarer
Officielt: Bernard får fire år i Everton
Foto: Getty Images

Everton har netop hentet nyt blod til offensiven i form af den brasilianske kantspiller Bernard, der skifter fra Shakhtar Donetsk. 

Premier League bliver en brasilianer rigere, da Everton netop har præsenteret kantspilleren Bernard.

Den 25-årige brasilianer har underskrevet en fire-årig aftale i Everton, og han kommer til det engelske efter en fem sæsoner i ukrainske Shakhtar Donetsk. 

Bernard har spillet 14 landskampe for Brasilien. 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt

6 kommentarer

Emilio4tw1 17:51          
Spændende!
konggard 18:50          
Stærk spiller der var bud efter fra Kina og West Ham.

West Ham fravalgte ham pga krav om 200-230 pund om ugen i løn, efter sigende derudover 8-10p i sign on plus agentens honorar,

Hvis Everton har givet det så håber jeg ikke de andre spillere ved det hvis ellers deres lønninger er på niveau med dem i West Ham
haraltidret 20:50          
Bernard er et scoop for Everton, særligt fordi de henter ham på en fri transfer. Spørgsmålet er bare om hans spil passer til en liga som Prl. Potentielt kan Bernard blive en stjernespiller i Prl, og derved vil hans værdi ved et videresalg også blive meget høj for Everton. Men lige nu håber de nok bare på at hans kreativitet kan skabe flere chancer og flere mål i den kommende sæson.
Biri biri 22:34          
Er det bare mig, eller virker det lidt dejavu agtigt med Everton. De hentede også en masse "gode" spillere til masser af penge sidste sommer. Og det gik ikke skide godt. De har dog en bedre træner i år synes jeg.
EFC_ 23:43          
Det er så forskellige positioner de køber for. Men du er berettiget til at tænke om det nu sker igen, det kan kun tiden vise.
maxbakketop 08:15          
Ham har jeg længe gerne ville have i en liga min tvpakker dækker, men er en smule skuffet over at det ikke blev hos West Ham.
Tirsdag 21. maj