LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Officielt: Bjørn Paulsen får tre år i Hammarby

| International | 15 kommentarer
Officielt: Bjørn Paulsen får tre år i Hammarby
Foto: Getty Images
Bjørn Paulsen forlader Esbjerg og fortsætter i stedet karrieren i Hammarby, hvor han har skrevet under på en treårig kontrakt.

Som bold.dk tidligere i dag kunne meddele, er Bjørn Paulsen fortid i Esbjerg, da han i stedet skifter til svensk fodbold og Stockholm-klubben Hammarby.

Her har Paulsen, til cheftræner Jakob Michelsens store tilfredshed, skrevet under på en treårig kontrakt.

- Jeg er meget glad for, at Bjørn er på plads. En fysisk stærk spiller, som jeg kender godt fra tidligere. Han er en god leder, som i første omgang er hentet som midtstopper, men som også kan spille flere andre positioner, siger Jakob Michelsen til klubbens hjemmeside

25-årige Paulsen nåede dermed halvanden sæson i Esbjerg efter skiftet fra SønderjyskE.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

15 kommentarer

EfB 1924 15:52          
Det er jeg faktisk lidt trist over. Havde gerne beholdt ham i EfB, da jeg tror han ville kunne gøre det langt bedre på en anden plads end kanten.

Under alle omstændigheder så held og lykke fremover, selvom evnerne ikke altid rakte, så kunne der ikke sættes en finger på indsatsen.
Chambo 16:00          
Han har fået chancen på samtlige pladser. 2 millioner i banken og en heftig løncheck sparet er det bedste, der kunne ske. Brug dem på at købe Mabil.
EfB 1924 16:11          
For mig at se fik han aldrig for alvor chancen i midterforsvaret. Han spilleder dernede i hvad, 3 kampe? Så blev han rykket væk derfra og fik aldrig chancen igen.
Chambo 16:16          
Synes han fik chancen som midterforsvarer. Faktum er bare, at han er katastrofalt dårlig på den position. Tvivler også stærkt på, at han kommer til at spille der i Hammarby.
bruger 122614 16:18          
Chambo.
I for squ da ikke mabil for 2 mil. Han koster mindst 8 mil.
EfB 1924 16:22          
Mindst 8 mio for Mabil? Du må have spist noget du ikke kan tåle.

Jeg fastholder han aldrig for alvor fik chancen som central forsvarsspiller. Det var desuden ikke under ham det gik værst, men det bliver vi nok ikke enige omkring.
Smedegaard 16:28          
8 mill. for Mawer alligevel..? Det vil i såfald høre ham til FCM´s mest værdifulde spiller. Frisk nok at leje ham ud...
Fredag 15. februar