LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Officielt: Courtois skifter til Real Madrid

| International | 56 kommentarer
Officielt: Courtois skifter til Real Madrid
Foto: Getty Images
Som forventet har Real Madrid onsdag aften præsenteret målmanden Thibaut Courtois, der kommer til den spanske klub fra engelske Chelsea.

Rygterne har længe gået på, at belgiske Thibaut Courtois denne sommer ville skifte til Real Madrid, og nu er det så en realitet.

Onsdag aften bekræfter Real Madrid på klubbens hjemmeside, at man har sikret sig den belgiske landsholdskeeper, der skifter fra engelske Chelsea.

Den spanske klub oplyser, at Thibaut Courtois har skrevet under på en seksårig kontrakt. 

Dermed vender 26-årige Courtois tilbage til den spanske hovedstad. Fra 2011 til 2014 tørnede han ud for Atletico Madrid, inden han vendte tilbage til Chelsea, der inden da havde købt belgieren hos Genk i hjemlandet.

I sine fire år i Chelsea har Thibaut Courtois nået 154 optrædener, og han har blandt andet været med til at vinde to Premier League-titler og en FA Cup-titel. 
​
Som en del af aftalen sender Real Madrid den krotatiske midtbanespiller Mateo Kovacic den anden vej på en etårig lejeaftale. 
Stream Chelsea – Malmø FF på Eurosport Player
Advertisement

Af Casper Dalsten

56 kommentarer

Over 9000 19:16          
Dejligt ENDELIGT at få den målmandspost forstærket! Velkommen Thibaut!
penchod 19:17          
SÅDAN. Verdens bedste målmand uden tvivl.
TheFischers 19:19          
Nogen, der ved, om det er planen at beholde Navas? Og hvad sker der i så fald med ham? Copa del Reylor?
Sir Alex F 19:26          
@AaBogChelsea

Spiller de ikke kun med baskiske spillere?
Ljoninho 19:27          
@Påemnet
Brugernavn: ChelseaFCFan

Kommentar til at Courtois ryger til Real Madrid: "Endelig!"... wauw


Finder du det underligt, at Chelsea fans faktisk er glade for denne handel? Aldrig har en spiller skabt sig i klubben, som Courtois har! Mage til amatør ved et forhandlingsbord skal man lede længe efter. Jeg håber inderligt, at Chelsea har et søgsmål for kontraktbrud klar oveni hatten til ham - Det ville kun pynte på en fodboldverden hvor spillere tror de kan underskrive 100 mio. kr. kontrakter, og så efter bryde dem efter velbehag! Nok er nok!

Heldigvis har hele verdenen fået, at se hvilken karakter Courtois bringer med sig!


Du kan passende kigge over på en anden langt større Belgisk stjerne, og så se hvordan man på den mest fornemme måde behandler et transferønske!
Johnnyg0g0 19:29          
Han er god i luftrummet men så er han heller ikke bedre. Specielt i Champions League lod han en del mål ind som top3 keepere havde snuppet. Tror tilgengæld det har været et motivations spørgsmål så tror på at real Madrid kan få ham tilbage til den klasse keeper han var.
SensaiM 19:29          
Som United fan er dette virkelig dejlige nyheder :)

DE GEA 4 lyyyyf
Onsdag 20. februar
Tirsdag 19. februar