Luk

Officielt: Dani Alves vender hjem til Brasilien

| Serie A | 6 kommentarer
Gabriel Jesus får lang karantæne for brok og skub i finale - se episoden her
Officielt: Dani Alves vender hjem til Brasilien
Foto: Sao Paulo

Det brasilianske backikon, Dani Alves, skifter hjem til Brasilien, hvor han har underskrevet en kontrakt med Sao Paulo til december 2022.

En af moderne fodbolds mest ikoniske forsvarsspillere skifter hjem til Brasilien efter mange års eventyr i Europa.

Den brasilianske landsholdsspiller Dani Alves har valgt at vende hjem til Sydamerika og har underskrevet en kontrakt med Sao Paulo.

Det meddeler den brasilianske klub natten til fredag dansk tid.

Den tidligere Champions League-vinder med FC Barcelona har underskrevet en kontrakt, der gælder til december 2022, og han ankommer på en fri transfer, idet hans kontrakt med de franske mestre, PSG, udløb tidligere denne sommer.

Dani Alves har vundet seks spanske mesterskaber med Barcelona og tre Champions League-trofæer i perioden mellem 2008 og 2016.

Siden da har karrieren budt på kortere ophold i italienske Juventus og franske PSG, hvor han ligeledes har vundet nationale mesterskaber.

36-årige Dani Alves har spillet 114 landskampe for Brasilien og var tidligere på sommeren med til at vinde Copa América.

Den dynamiske højreback startede sit europæiske klubeventyr i Europa i sommeren 2002, hvor 19-årige Alves skiftede til spanske Sevilla på en lejeaftale, der sommeren efter blev vekslet til en permanent aftale med den andalusiske klub.

Siden da har han vundet 40 trofæer med klub- og landshold.

Dani Alves var tidligere på sommeren sat i forbindelse med et skifte tilbage til Barcelona.


Af Daniel Laursen
Onsdag 21. august