Luk

Officielt: Depay skifter til Barcelona

| International | 24 kommentarer

Infoboks

Lyon - Brest
Ligue 1 (07/08)
bet365 1,33 5,00 8,50

Barcelona har netop offentliggjort, at man henter Memphis Depay, som har kontraktudløb med Lyon denne sommer. Hollænderen har skrevet under på en toårig aftale.

Sidste sommer var Memphis Depay tæt på Barcelona ifølge rygterne. Denne sommer har rygterne fortsat svirret, og nu er transferen endelig officiel.

For Barcelona har netop lagt en præsentationsvideo op på deres Twitter-konto, hvor de offentliggør, at Depay skifter til den spanske storklub.

Den hollandske angriber har fået en kontrakt for på to år, og dermed tørner han ud for Barca til slutningen af sæsonen i 2023.

Depay bliver nu forenet med Ronald Koeman, som tidligere var træner for det hollandske landshold.

Angriberen nåede at spille 178 kampe for Lyon, hvortil han scorede 76 mål og lavede 55 assists. 


Af Theis Fischer Brandt

24 kommentarer

sørenkisum 18:53          
Ved ikke rigtig hvad jeg skal synes om den transfer her... I det mindste er han jo transferfri, så fansne kan ikke rigtig brokke sig over den! :D
Der er vel ikke så store forventninger igen til Memphis!
Jakobsen86 18:54          
I Barcelona optik er han B eller C spiller. Han har vist, at han ikke har mentalitetne til øverste niveau. Kan ikke se hvad han skal i en liga bedre end den middelmådige franske liga.
mikepdk 18:55          
God handel for pengene da han ikke kostede noget i transferbeløb. Kan vel kun være bedre end Griezmann og Braithwaite!

Vi har dog alt for mange angribere/kanter nu... Messi, Griezmann, Aguero, Fati, Depay, Dembele, Pedri, Trincao og Braithwaite.... Måske Braithwaite og Griezmann ryger... Kan da håbe!

9 spillere til 3 pladser er squ alt for meget.

For min skyld kunne de sælge alle ud over Messi, Pedri og Fati.
andib 18:58          
Men han kan jo godt være rigtig dyr alligevel. Tonali er fx "billigere" end Vidal, selvom Inter ikke skulle betale overgangssum for Vidal. Kontrakten er bare tilsvarende MARKANT dyrere, så over hele kontraktperioden, så vil Tonali være billigere.
mmahen1962@hotmail.com 19:02          
det er sgu en fin handel. han er gratis, og kun 2 årig aftale, samt laporta har fokus på at give mindre i løn til spillerne. også derfor han fik aguero til barca på en løn der er lavere end braithwaites. hvis depay gør det godt, ska der bare forlænges.
Chris4700 19:12          
Endelig officielt!
Ved godt han ikke satte verden i flammer i United, men han har udviklet sig flot siden, og har præsteret flot på landshold og i den franske liga. Han kommer gratis til relativ lav løn på en kort kontrakt der kan forlænges hvis han gør det godt. Han er niveauer over Braithwaite. Man skal dælme have nogle negative briller på hvis man skal lede efter negativer i denne handel, med tanke på ovenstående og den økonomiske situation.
Jeg har personligt store forventninger, og glæder mig meget til at se ham i klubben.
Danish_Messiah 19:18          
Hvornår bliver den klub straffet.
Søndag 25. juli