LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Officielt: Esbjerg henter Jesper J. hjem

| Superligaen Grundspil | 45 kommentarer
Officielt: Esbjerg henter Jesper J. hjem
Foto: Getty Images
Jesper Jørgensen vender tilbage til Esbjerg. Midtbanespilleren har fået en to et halvt år lang kontrakt med vestjyderne.

En klubmand vender hjem til Esbjerg fB. Indtil for fem år siden havde Jørgensen spillet hele sin professionelle karriere i klubben, men siden da har han været i belgisk fodbold, hvor han har optrådt for tre klubber

Nu er det slut, Jørgensen forlader Zulte-Waregem og vender hjem til Esbjerg.

-  Jeg har hele tiden tænkt på, at det kunne være en mulighed at afslutte min karriere i EfB, og vi har løbende været i kontakt igennem årene. Nu synes jeg, det hele passer sammen, siger Jørgensen til klubbens hjemmeside.

- Jeg vil gerne skifte i et vintertransfervindue for at få en god, lang forberedelse og lære de nye mennesker i Esbjerg at kende, og min belgiske kæreste, Fauve, flytter med til Danmark. Hun er lærer og taler dansk.

- Jeg føler, at jeg har gennemgået den største udvikling på det menneskelige plan i årene i Belgien, hvor jeg har oplevet rigtig meget både på og uden for banen. Jeg glæder mig ekstremt meget til at begynde i EfB, men det er også specielt at flytte fra Belgien, hvor jeg har været rigtig glad for at være og har mange venner.

31-årige Jesper Jørgensen har skrevet under på en kontrakt der løber frem til sommeren 2018.

Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

45 kommentarer

Toggle 10:19          
Endnu en spiller i sin karrieres efterår. Efb må krydse fingre for at der er et par gode år i ham endnu ligesom da man hentede hh hjem
thomasjn 10:21          
Det tror jeg egentlig er en god transfer for Esbjerg. Især, hvis de kan kapatalisere på noget af den målfarlighed man så i Brügge. Dog bør man stadig få hentet kvalitet til centerforsvaret. Nordvik lyder på ingen måde som en spiller der er bedre end MJ og Stenderup.
Kirch 11:42          
Fantastisk! Velkommen hjem!
nevskrone 11:47          
Kan EFB fortsætte med at overraske positivt i det nye år, skal det nok gå. Ja, har helt klar større forventninger til JJ end Nordvik. Hvis så Dubravka, Fellah og Büren smutter i dette vindue, så tror jeg truppen er ved at være der. Forstår fortsat ikke hvorfor HH, blev smidt ud af klubben.
Skjold99 11:50          
Forstår fortsat ikke hvorfor HH, blev smidt ud af klubben.
Han blev ikke smidt ud. Hans kontrakt løb bare ud...
Pain 12:01          
Det lygter mere og mere af 1. Division i Esbjerg, truppen er bare for ringe til Superliga bold desværre:(
hvidovremichael 12:13          
Husker ham som en middelmådig spiller,dog en stor fighter der løber solen sort.
Onsdag 24. april